Milyen árban kezdődnek?
Figyelt kérdés
2004es 1-es bmw-t milyen ártól lehet kapni jó állapotút? Nem kell full extra felszereltség, 200 lóerő stb, 1es bmw..
116i, 118d. Melyiket érdemes megvenni? Városi használatra lenne. Régóta álom autóm, lassan meglesz rá a pénz, természetesen mellé némi tartalék is, ha lesznek rejtett költségek.
Nem 20 éves boyracer vagyok, évek óta egy ilyen autóra vágyom.
A kérdés tehát, hogy mennyibe kezdődnek ezek, amiket érdemes megvenni?
Köszönöm a válaszokat!
2018. jan. 1. 22:32
2/5 A kérdező kommentje:
Hozzáértőt kérdeznék, igen látom árulnak 1 millióért és 3ért is. Az a kérdés, hogy melyik az az árkategória, ahonnan már érdemes válogatni. Valahol olvastam, hogy e36ot 8-900ért már lehet jót kapni. Egy ilyen ársávot szeretnék megtudni. Persze senki sem jós, vagy előrelátó, de érdekelne 1-2 válasz.
2018. jan. 1. 22:57
3/5 anonim 

válasza:

Ez így nettó baromsag. 99 százalékban nem a lista aljáról kell válogatni de sokan vettek már olcsón jó autót és drágán hitvanyat. Tehát többet jó sokat meg kell nézni azt kész. Elég hulladék motorosok ezek a bmwk igy ha már hitvány termékre vagysz akkor érdemes utanaolvasni a neten melyik motor kevésbé ipari hulladék és ha működik mit kell nézni meg csináltatni rajta azt ha megvan a típus válogatni amelyik tetszik megvenni és orális szex indulhat :))
4/5 A kérdező kommentje:
Hát barátnőmmel inkább felmegyünk a lakásba, nem az autóba :D
2018. jan. 1. 23:09
5/5 anonim 

válasza:

Én a helyetekben a középső ársáv felső részéből válogatnék. Sokat meg kell nézni hogy az ember találjon megfelelő példányt.
Viszont ez tipikus női autó ami ronda is szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!