Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Egy 1990-es évjáratú Ladához...

Egy 1990-es évjáratú Ladához gyárilag hány ajtókulcs Van?

Figyelt kérdés
Adott egy 1990-es évjáratú 2107-es Lada. 2 hónapja vettem egy nagyon jó barátomtól. És ő csak egy darab gyári ajtókulcsot adott hozzá. Az már más dolog, hogy én másoltattam hozzá még 2-t. De tudtommal minden autóhoz gyárilag 2 ajtó kulcs van, mert a sima és ugye a pótkulcs. És én csak 1 darab gyári ajtókulcsot kaptam hozzá. Vajon az enyémhez lehet, hogy 1 darab gyári ajtókulcs Van? Vagy hogyan deríthetném ki, hogy hol van a másik?

2017. dec. 31. 09:16
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Szóval van egy 27 (28) éves autód, aminek te vagy a sokadik tulajdonosa, és azon aggódsz, hogy melyik előző tulaj vesztette el vagy nem adta tovább a pótkulcsot? :D

Szerintem olcsóbb a zárcsere.

Szerintem a gyújtáskulcsból is volt 2 db.

:)

2017. dec. 31. 09:30
 2/6 A kérdező kommentje:
Gyújtáskulcs nincs mert gombról indul az autó. Én nem sokadik tulajdonosa vagyok. Mert az előző tulajnál aki egyben nagyon jó barátom, nála 4 évig volt. 2013 szeptemberében vette. És ő teljesen gyári állapotában vette. Tehát ő alakította át. Tehát ő kb a 2. Vagy 3. Tulaj lehetett.
2017. dec. 31. 10:25
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

A 2107-hez gyárilag 2 db ajtókulcs és 2 db gyújtáskapcsolókulcs tartozott. Ha az importőr zárható tanksapkát is szerelt rá, akkor ahhoz is volt 2 db kulcs.

A másik kulcs az elmúlt majd' 30 évben akármikor eltűnhetett adásvételnél, költözésnél, takarításnál.

2017. dec. 31. 11:48
 4/6 A kérdező kommentje:
A tanksapka kulcs nélkül működik. De van benne kulcsnak lyuk. Elmondtam, hogy engem gyújtáskulcs nem érdekel mert elektromos gyújtás van benne és gombos indítás. Csak a 2 gyári ajtókulcs érdekelne.
2017. dec. 31. 17:53
 5/6 anonim ***** válasza:
Páran elmondták már, hogy kettő volt hozzá, és bárhol lehet. Miért nem az előző tulajdonostól kérdezed meg? Ha olyan jó barátod, biztosan elmondja, hogy ő egy vagy két kulccsal vette. Ha eggyel, akkor kár is keresgélni tovább, soha nem fog előkerülni.
2018. jan. 2. 13:37
 6/6 anonim ***** válasza:

"Vagy hogyan deríthetném ki, hogy hol van a másik?"

28 év távlatából? Sehonnan.

A mi 1978-as 2101-esünkhöz két garnitúra gyári kulcs van a mai napig is. Ha az egyiket elhagyták, ki tudja hogy hol és mikor... erre honnan tudhatnánk a választ?!

2018. jan. 2. 16:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!