Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Az mitől lehetett, hogy...

Az mitől lehetett, hogy váltottam 3asba, levettem a lábamat a kuplungról, nyomtam a gázt majd kicsit visszavettem mert előttem lassítottak és 1900as fordulatnál elkezdett kicsit rángatni, mint amikor alacsony a fordulatszám és le akarna fulladni?

Figyelt kérdés
Dízelről van szó,2000 fordulatszám környékén szoktam váltani, már készültem volna,csak lassítottak előttem.(még messze volt, az igaz) a rángatásra meg újra nyomtam egypicit a gázt és abbahagyta. Mi lehet a baj?
2017. dec. 30. 20:38
 1/4 anonim ***** válasza:
Kb 6 millió oka lehet az öreg gázolajszűrőtől az adogolón át egészen a váltóig. Diagolni kéne utána már lehet találgatni
2017. dec. 30. 21:21
 2/4 anonim ***** válasza:

Kb. ahogy előző írja...

ha nem komoly a rángatás, akkor egyelőre ne vegyél tudomást róla. Majd ha komolyabb lesz, akkor lehet gondolkozni a hiba okán.

2017. dec. 30. 22:10
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, eddig kb 2-3* csinálta.
2017. dec. 31. 06:26
 4/4 anonim ***** válasza:
Majd fog az jelentkezni, mert a dizel nem szokott rángatni.
2017. dec. 31. 08:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!