Miért emelték meg ennyivel a kötelező biztosításomat?
Tavaly 48 ezer volt egy évre, most 72 ezer, pedig nem okoztam balesetet.
Valaki el tudná magyarázni, hogy azok a bónuszok hogy vannak? Nekem B1-esem van. Az mit jelent?
Köszi előre is a segítséget!
Ha nem tetszik neked,hogy ennyit fizetsz akkor lehet váltani!!! Én tuti ezt tenném mert ez sok amennyivel több.
Minden évbe emelkedik,jelenleg a sok baleset stb stb amikre hivatkoznak emelnek a díjakon.
A0-ba fizettem a legkevesebbet, jelenleg B2-be vagyok...szóval évről évre hiába lépegetek a bónuszba és hiába keresem a legjobbat,mindig kb 2000-3000 ft-al több lesz.
Nekem alianz akarta emelni 48 000 -ról 69 000-re. Mert hülyének nézik az embert.
Én meg azt mondtam, hogy másik biztosító és 30 000 ft.
B1 igazából nem bónusz, mert egy másik autó megkarcolásával is M1-ben vagy.
Kedves 7. válaszadó. Nem az Allianzz emelte neked, és nem néz hülyének. Nézz utánna, hogy kik készítik a tarifatáblát amit a biztosítóknak használniuk kell, és nem térhetnek el tőle! Nem a biztosító néz hülyének!!!!!!
// Egy biztosítónál dolgozó valaki//
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!