Mennyi a fogyasztása egy Fiat Marengo /marea/ 1.9 Td- nek?
2 éve 100 LE-s TD Marea tulaj vagyok. kevés terhelés mellett országuton, nem pörgetve Lucas adagoloval, hibás turbóval (ami 2800nál kéne be kapcsolnia) 6,3L/100km. full túlterhelve pedig 7,6 l/100km.
de jobban jársz, ha 7 literrel számolsz vegyesben. és átszerelteted a td 75-ös Bosch rendszerére. annál fél literrel, de akár 1 literrel is kevesebbet fogyasztana. és akár étolajat is tölthetnél bele. Lucas adagolonál CSAK gázolajat tegyél bele!!! és 120e km után kuka érett a Lukas adagolo! de legtöbbet a kaposújlaki Lönczi testvérek tudnak ezekröl az autokról. kapcsolatba léphetsz velük a www.fiatbravo.hu oldalon keresztül. ja és jo utat kivánok!
u.i.: van eladó hátsó üléssorom, ha érdekel.
Hali.
En is marea tulaj vagyok egy ideje. Sajna nekem is Lucas adagolos volt a TD100-om, de akkor sem evett meg 6,5 liternel tobbet ha utottem vagyis jobban nyomtam az autonak inkabb az 5 liter volt az atlagos fogyasztas. aztan jottek a gondok a Lucassal (280.000km) es vettem ra egy Croma 2.5 TD Bosch adagolot (20.000ft) amit 20 ezerert folujittattam es ebbe az arba fol is tettek.
Igy most 153 lovas lett a gepem ami padon lett lemerve. Es a fogyasztasa igy sem megy 6 literen folul ! Nem tudom nektek miert eszik annyit!
Mellesleg ha valakinek van ilyen autoja elado az erdekelne mert az asszonynak is ilyen kell :) mert bele szeretett! Alkalmi vetelbe!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!