Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » A BMW-ken hol van a típus?

A BMW-ken hol van a típus?

Figyelt kérdés

A többi márkánál hátul bal oldalt van a fő márka, jobb oldalon az almárka.

Pl.: Toyota corolla: Toyota van bal oldalt, corolla van jobb oldalt.

A BMW-knél hol van az almárka?

Akárhányszor látok egy BMW-t (akármilyen modell), hátul csak a kék fehér embléma van.

2017. dec. 29. 12:12
 1/8 anonim ***** válasza:
25%
Ezt a feliratnélküliséget etraként kérték jó eséllyel, hogy ne lássák, hogy milyen gagyi BMW-re tellett csak. :) Egyébként ugyanott lenne. (Vagy leesett már, mert széthajtott ócska roncsként importálták.)
2017. dec. 29. 12:38
 2/8 anonim ***** válasza:
Van ahol nem került rá vagy leszedték. Jobb hátul van mindnél.
2017. dec. 29. 12:58
 3/8 anonim ***** válasza:
A BMW-ket azért a méret alapján elég jól be lehet azonosítani. Ugyanakkor azzal sem lennél sokkal bentebb, ha látod ráírva, hogy 320 vagy éppen 535, stb.
2017. dec. 29. 13:54
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2017. dec. 29. 15:26
 5/8 anonim ***** válasza:

Olyan nincs hogy almárka. Van a márka mint pl BMW és a típusa mint pl. 320i

A típusa a jobb oldalon szokott lenni a régebbi modelleknél, de az újabbaknál már ez nem figyelhető meg.

Meg van a széria mint pl az E46 és ha rá van írva hogy 320i az azt jelenti, hogy 3-as sorozat és 2000ccm-es benzines kocsiról van szó. Aki ért hozzá tudja azt is h az 150 vagy 170 lóerős lehet.

2017. dec. 29. 19:16
 6/8 anonim ***** válasza:

Ingyenes opció, hogy lehet tipusjelzés nélkül kérni, a hivatalos oka ennek, hogy ezzel is nehezítsék az autótolvajok dolgát.

Amúgy meg aki megállapítja például egy adott évjárathoz tartozó hármasról ránézésre hogy milyen motor van benn márkajelzés nélkül, annak gratulálok. Max ha a műszerfalat meglesi, akkor annyit kitalálhat, hogy benzines vagy dízel, de ennyi.

Max ha valaki aláfekszik akkor állapíthatja meg, ha nagyon ért hozzá, hogy milyen motor van benn, de az már egy picit gyanus kategória, ha valaki random nézegeti a kocsik alját.

2017. dec. 30. 00:17
 7/8 anonim válasza:
Van amin rajta van. A mi kocsinkon sem volt. Szerintem az extra volt bennük ha kapott feliratot. 2004-es 320cd
2017. dec. 30. 02:05
 8/8 anonim ***** válasza:
Én sem kértem rá, igazából feleslegesnek éreztem, nem kell senkinek tudnia, hogy milyen motor van benn. Főleg ha olyan helen járok ahol sok a " kölyök " a lámpánál csk ösztönzőleg hatna rájuk, hogy nyomják neki, nem mintha így nem fordulnának el, de úgy vagyok vele, hadd menjenek.
2017. dec. 30. 02:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!