Kötelező biztosításnál így is ugrok fokozatot?
9 hónapig voltam egy biztosítónál,aztán új autó vásárlása miatt átmentem egy olcsóbb biztosítóhoz,ha összesen megvan az egy év,ami elvileg pont akkor lesz,ha itt jön az első számla,akkor ez olcsóbb lesz már?
Elnézést a rossz fogalmazásért,így sikerült. :D
Elméletileg emelkedni fog a bónuszod, igen. De nagy olcsóságra ne számíts! A biztosítók most emelni fognak így lehet hogy a magasabb bónuszod ellenére is nőni fog a díjad.
Én pl A00-ban fizettem a legkevesebb biztosítást. Azóta eljutottam B06-ig. Az autóm ugyan az, a személyi adataimban semmi változás nem történt, kárt soha életemben nem okoztam és jóval többet fizetek. A kalkulátorokat minden évben használom, ez a legolcsóbb díj.
Nincs megszabva semmi. Annyit kérnek, amennyit akarnak. Ha sokat kérnek, akkor meg van az a kockázatuk, hogy elmész másik olcsóbb biztosítóhoz. Erre azt a megoldást találták ki, hogy mindegyik biztosító emel...
Pár ezer forinttal emelgetnek minden évben. A00-ban 24.000-ről indultam, most 33.000-et fizetek B06-ban. Jó nem az a 9000Ft fog éves szinthez földhöz vágni. Inkább csak bosszantó. Mikor megvettem az autómat úgy voltam vele, hogy nem is sok és ennél csak kevesebb lesz. Hát nem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!