Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ford focus Mk2 esetén a...

Ford focus Mk2 esetén a vezérléscsere mikor esedékes?

Figyelt kérdés

1.4 16V - 80 LE benzinmotorról van szó

98 ezernél lett cserélve a vezérlés,de én úgy tudom,a gyári intervallum 160 ezer km.

200 ezer km van most benne,érdemes cserélni a vezérlést vagy mehet még a mostanival?

(Nincs széthajtva,nem küldöm neki még meleg motornál sem,szóval elég jó állapotban van,ahogy néztem,a szíj sem repedezett)

2017. dec. 27. 01:03
 1/4 anonim ***** válasza:
ahogy érzed én lecserélném mert egyszer szakad el aztán lesz eriszd el a hajamat
2017. dec. 27. 01:16
 2/4 anonim ***** válasza:
160ezer vagy 5év, attól hogy nincs hajszolva még öregszik az anyaga és a legnagyobb terhelést úgyis beindításnál kapja a szíj.
2017. dec. 27. 12:00
 3/4 anonim ***** válasza:
nálunk az 1.6-os benzinesnél 120ezernél volt cseréltetve.
2017. dec. 27. 14:57
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat,ment a zöld kéz mindenkinek.:)

Igazából az lett volna a lényege a kérdésemnek,hogy mekkora gond ha nem 200 ezernél hanem pl 210 ezernél kerül sor a vezérléscserére,de akkor megnyugodtam.

Bár lehet 200-nál csere lesz,mivel olajcsere miatt mindenképp hozzá kell majd nyúlni.

2017. dec. 28. 17:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!