Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mit vegyek az autoba?

Mit vegyek az autoba?

Figyelt kérdés
Sziasztok, adott egy vw golf 4 1.8t es szeretnem egy kicsit novelni a teljesitmenyet es a hangteljesitmenyet. Mivel,mikkel erhetem ezt el? Chiprol hallottam, ezen kivuli dolgok erdekelnenek: sportlegszurot is hallottam es hogy vegyem ki a katalizatort meg ilyeneket. valami hasonlo tanacsok esetleg? Sportlegszuro miert dob a hangra? Mi dobna meg a teljesitmenyre? (A +25loval spojler vicceket meg az stbt mar ismerem es viccesek is)koszi elore is

2017. dec. 25. 15:12
 1/3 anonim ***** válasza:
Chip olyan 25-30lóerőt dobna rajta. E mellé szerintem még max egy tervezett kipufogó rendszer.
2017. dec. 25. 15:59
 2/3 crudy ***** válasza:
Rohadt nagy penzeket kell beleopj h kocsit is erosebb legyen. A legszuro nem segit a hangon de konnyebben aramlik at rajta a levego igy a teljesitmeny nagyon kicsit novekszik. Katalizatort kiveszed azt ki kell loni epektronikusan is, novekedni fog a karosanyag kibocsajtas
2017. dec. 25. 16:19
 3/3 anonim ***** válasza:

Légszűrőt pont nem piszkálnám, egyébként egy jobb chip hozhat rajta bőven akár 40 lovat is, meg egy komolyabb kipufogórrendszer. Előbbi nagyjából egy százas, utóbbinál határ a csillagos ég.

Ha ennél jobban bele akarsz nyúlni az meg irdatlan összeg, akkor inkább el kell adni és venni egy V6-ot és azt chippelni

2017. dec. 25. 20:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!