Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mikor szoktál tankolni?...

Mikor szoktál tankolni? Amikor kigyullad a lámpa vagy amikor van időtök és kevesebb üzemanyag van a tankban?

Figyelt kérdés
2010. jún. 3. 11:50
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Komolyabb kérdést nem is olvastam eddig. Igencsak megüti a színvonalat a kérdező részéről.
2010. jún. 3. 14:04
 12/23 A kérdező kommentje:

Kedves 14:04!

Nem is értem minek írtál... nem kell ilyen komolytalan hülyeségekre időt pocsékolni...

2010. jún. 3. 14:18
 13/23 A kérdező kommentje:

De ha már ezen akadnak fenn egyesek... Előzmény: beszélgettünk a tankolási szokásainkról (kollegák). És én mondtam, hogy akkor tankolok, amikor úgy érzem, hogy már túl sok benzinem nincs és van rá időm. Mire a kollegám mondta, hogy ez nem életszerű, azért van a műszer, hogy akkor kell tankolni, ha az jelez! Erre gondoltam, hogy megkérdezem itt, ahol mindenre kaphatok választ.

Hát itt tartok... Sokmindent tudok a habról és arról hogy mennyire ostoba vagyok, hogy ilyet kérdezek... De hogy ki hogy csinálja és hogy mi az életszerű és mi nem, azt még mindig nem!

Köszönöm Nektek!

2010. jún. 3. 14:21
 14/23 anonim ***** válasza:
Újabb autó levegőt szív, és gond lehet? Legfeljebb leáll. Aztán ha újra megtankolod, felkapja a tápszivattyú, és mész tovább, ennyi...
2010. jún. 3. 14:35
 15/23 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Látom érzékenyen érintett, hogy elbeszélnek melletted... ne is törődj velük!

Én személy szerint leginkább akkor tankolok mikor kevés üzemanyag van a kocsiban és főleg ha van időm, persze ha véletlenül odáig jutok, hogy nagyon kevés van benne akkor mindenképpen szakítok rá időt!!!

Életszerűnek az életszerű ahogy te szeretnéd mivel ez a TE kocsid (gondolom), TE fogod megszabni hogyan tankolsz.

Nálam pl többször volt rá példa, hogy majdnem tele volt a tank pl 3-4liter hiányzott belőle és teletankoltam.

Laci

2010. jún. 3. 15:40
 16/23 anonim ***** válasza:
Nem hogy örülnél hogy választ kapsz a kérdésedre. Tudod egyik dologból jön a másik. De ezekután kerülni fogjuk a topicjaidat. Első voltam.
2010. jún. 3. 16:13
 17/23 A kérdező kommentje:
Hmmm... honnan tudod, hogy melyik az ÉN topikom?! De kerüld, nagy veszteség...
2010. jún. 3. 16:55
 18/23 anonim ***** válasza:

Én tudom a topikodat, Kérdező!

Majd átszervezem.

2010. jún. 3. 19:29
 19/23 A kérdező kommentje:
Hát ha nincs jobb dolgod!
2010. jún. 4. 07:36
 20/23 anonim válasza:
ujj Swiftünk van 45 literes a tank már sikerült 43 liter belerakni:D
2010. jún. 4. 16:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!