Mikor szoktál tankolni? Amikor kigyullad a lámpa vagy amikor van időtök és kevesebb üzemanyag van a tankban?
Kedves 14:04!
Nem is értem minek írtál... nem kell ilyen komolytalan hülyeségekre időt pocsékolni...
De ha már ezen akadnak fenn egyesek... Előzmény: beszélgettünk a tankolási szokásainkról (kollegák). És én mondtam, hogy akkor tankolok, amikor úgy érzem, hogy már túl sok benzinem nincs és van rá időm. Mire a kollegám mondta, hogy ez nem életszerű, azért van a műszer, hogy akkor kell tankolni, ha az jelez! Erre gondoltam, hogy megkérdezem itt, ahol mindenre kaphatok választ.
Hát itt tartok... Sokmindent tudok a habról és arról hogy mennyire ostoba vagyok, hogy ilyet kérdezek... De hogy ki hogy csinálja és hogy mi az életszerű és mi nem, azt még mindig nem!
Köszönöm Nektek!
Kedves kérdező!
Látom érzékenyen érintett, hogy elbeszélnek melletted... ne is törődj velük!
Én személy szerint leginkább akkor tankolok mikor kevés üzemanyag van a kocsiban és főleg ha van időm, persze ha véletlenül odáig jutok, hogy nagyon kevés van benne akkor mindenképpen szakítok rá időt!!!
Életszerűnek az életszerű ahogy te szeretnéd mivel ez a TE kocsid (gondolom), TE fogod megszabni hogyan tankolsz.
Nálam pl többször volt rá példa, hogy majdnem tele volt a tank pl 3-4liter hiányzott belőle és teletankoltam.
Laci
Én tudom a topikodat, Kérdező!
Majd átszervezem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!