Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Egy UAZ 452-es gépjárműnek...

Egy UAZ 452-es gépjárműnek mekkora a motortere?

Figyelt kérdés

2017. dec. 22. 15:25
 1/6 anonim ***** válasza:
Hogy mekkora? Akkora, hogy a 2500-as Volga motor beférjen. A két első ülés közt van a motor és a motorháztető.
2017. dec. 22. 15:33
 2/6 A kérdező kommentje:
Nem ezt kérdeztem.Én azt kérdeztem mekkora a motortere.A Volga motor szép meg minden de lassan nem lesz elég az erdőbe...
2017. dec. 22. 15:35
 3/6 anonim ***** válasza:

Én egy mercedes 2.4 D motorosra alakítottam át platós uazom. Felfúrtam síkoltam.

Na ez megy mint az állat.

2017. dec. 22. 16:02
 4/6 anonim ***** válasza:

Akkor mit kérdeztél? Hogy mekkora? Köbméterre kérdezed?

Vagy tedd fel úgy a kérdést, hogy milyen motort lehet betenni a Volga motor helyett.

Én kb. 10 évig dolgoztam ilyen járművel a zalai erdőkben, és nem volt kevés semmihez.

2017. dec. 22. 16:58
 5/6 A kérdező kommentje:
4.Kommentelő.Elnézést,akkor pontosítom a kérdést.Körülbelüli adatot szeretnék,hogy mennyi helyet tudok szánni a másik motorblokknak.
2017. dec. 22. 18:07
 6/6 Zebra3328 ***** válasza:
55%
A kommentjeid alapján feltételezem, hogy van egy ilyen géped. Akkor meg fogsz egy mérőszalagot és megméred magadnak, ahogy tetszik!
2017. dec. 26. 00:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!