Mennyire éri meg használtan 500e forint környékén mercit venni?
Figyelt kérdés
Elég jó darabok mennek a neten jó állapotban ennyi pénzért a 90-es évekből, de már sokszor hallottam hogy a Mercedes nagy pénznyelő márka, ez mennyire igaz? Milyen költségekre számíthat az ember kisebb meghibásodások esetén? A Mercedes mellett még az Audit és a Skodát néztem ki a német márkák közül, ezek közül melyikek lennének a legjobbak?2017. dec. 22. 11:06
1/5 anonim válasza:
A Suzukit és F Astrát. Persze ha a havi fizud ennyi és egy régi Mercit akar helyrepofozni akkor nem szóltam.
2/5 A kérdező kommentje:
Ahh akkor inkább kihagyom a prémium márkákat :D
De azért 500-ból már F astrát szalonállapotban kapok :D
2017. dec. 22. 12:02
3/5 anonim válasza:
"Elég jó darabok mennek a neten jó állapotban ennyi pénzért a 90-es évekből"
Nem mindegy, hogy valóban jó állapotú, vagy csak a hirdetésben írják róla, hogy jó állapotú. Vagy úgy értik, hogy ahhoz képest, hogy 25 éves, jó állapotú. Szóval nem bedőlni!
Én 500e Ft-ból kisebb autót próbálnék venni. Vagy esetleg Audi 80, Audi 100, ezeket nagyon dicsérik, de hát a kopó alkatrészek itt is kopnak.
4/5 anonim válasza:
w201-est vehetsz, ha találsz egy jót, az elmegy 4-500k kilométert is.
5/5 anonim válasza:
4.-es: a 400-500.000 elé tegyél egy 1-est!!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!