Szerintetek megfelel kezdő kocsinak a BMW X6-os?
Figyelt kérdés
Most Januárban fogom letenni a jogosítványt és megszeretném kérdezni a ti véleményeteket is erről. Szerintetek jó kezdő kocsinak?
Annyit tudok róla, hogy abban nagy biztonságban vagy. Meg az is igaz rá, hogy, ha valami elromlik, akkor ott zsebbe kell nyúlni.
De nekem ezek jönnek be.
Ti hogyan vagytok vele?
2017. dec. 20. 20:17
1/12 anonim válasza:
Kezdésnek ne vegyél gagyit! Egy Maybach Exeleroban nagyobb biztonságban lennél. Ideális kocsi kezdőknek!
2/12 anonim válasza:
Végülis elsőnek jó lehet ilyen tucatautó is, de aztán, ha szerzel egy kis rutint, vegyél valami izgalmasabbat! Lamborghini, Maserati, Aston Martin, Maybach...
3/12 A kérdező kommentje:
És mi a helyzet a McLarennel?
2017. dec. 20. 20:39
4/12 anonim válasza:
"És mi a helyzet a McLarennel?"
Egész idényben szenvedtek a Honda motorokkal.
5/12 A kérdező kommentje:
Nem is olyan egyszerű ez az autó vásárlás.
Mindenképp luxusabb autót szeretnék venni. De ha mindegyik sz*r. Így nem könnyű.
2017. dec. 20. 20:45
6/12 A kérdező kommentje:
Akkor mindegy lenne, ha vennék egy Opelt, aztán akkor azzal legalább többre vinném. Közel 10 évig jó. Sokkal messzebbre elvisz.
Tehát ha jól értelmezem, akkor így kell gondolkodni.
2017. dec. 20. 20:49
7/12 anonim válasza:
Ha troll kérdés akkor nagyon amatőr, ha meg komoly, akkor vedd ki a kezed a biliből.
8/12 anonim válasza:
Nem rossz az X6-os, szerintem megfelel.
9/12 D. Brasco válasza:
Szerintem az x6-tól jobb kezdő autót keresve sem találnál!lehetőleg a legnagyobb motorral vedd!
10/12 A kérdező kommentje:
Rendben.
Köszönöm a válaszokat
Maradok az X6 nál
2017. dec. 21. 16:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!