Opel astra G (Z20LET, X20XER) motorok, ha teljesen felújíttatom őket is nagyon fogják enni az olajat?
Az 1.6 ette, abból sem mindegyik. Amúgy ezek a motorok jók, alapból nem eszik az olajat.
A sok km és a bojrészerek igénytelensége és pénztelensége tette tönkre őket.
Én is gondolkodtam ilyen autón, de egy 20 éves, széthajtott lom mindegyik.
RIP OPC G Astra :'(
Nekem Astra G ette minimálisan az olajat, de a gépkönyvében a maximálisan megengedett olajfogyasztás: 1000km/1L , ez alatt a szerelők sem akarnak nagyon foglalkozni vele.
Nekem most Astra H 1.9CDTI autóm van, ebbe 3-4000 km utn fogyaszt el 2-3dl-t, ez még mondván teljesen normális is a maga 239.000km-ével.
Aki azt mondja, hogy nem fogyaszt olajat az ő autója az vagy hazudik és nem akarja belátni, vagy annyira keveset használja az autót, hogy fel sem tűnik, vagy abszolút nem nézegeti az olajszintet, mert fingja sincs hol van a nívópálca! Minden autó fogyaszt némi olajat ez természetes..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!