Hidegben mennyire öltözöl fel vezetéshez?
Figyelt kérdés
2017. dec. 15. 21:38
11/15 anonim válasza:
Rövid útra, ahogy beszállok és egyébként is öltöznék. Hosszabb távra kabát le. Van ülésfűtés, így minden helyzet elképzelhető. Rövid távra is inkább azért nem veszem le a kabátot, mert kétajtós a kocsim és macerás elrakni, egyszerűbb 2 fokkal kevesebbre fűteni.
12/15 A kérdező kommentje:
Akkor én is válaszolnék: rövid vagy hosszú út nekem egyre megy, pulóverben vagy pólóban vagyok, kabátot elvétve veszek fel autóban. Rövid úton nincs időm átfázni, hosszabb úton meg hamar van fűtés. Nem szoktam előre befűteni, egyhelyben járatva melegíteni káros, mert hidegen a legnagyobb a kopás, nem beszélve az üzemanyagpazarlásról, miközben egy métert nem haladsz. Menet közben sokkal gyorsabban bemelegszik az autó, főleg ha nem azonnal max. fűtéssel indulsz.
2017. dec. 16. 18:18
13/15 anonim válasza:
Valamiért van sok emberben egy beidegződés, hogy kabátban vezet. Apám is ilyen, de például valamelyik nap mentünk vagy 400 km-t egy haverommal, hát nem végig kabátban vezetett??
14/15 anonim válasza:
Hivatásos tgk sofőr vagyok. Munkaruhám: melegalsó/viszonylag vékony nyári munkásnadrág középvastag félig vagy egészen pamut zokni acélbetkós bakkancs, felűl póló polárpulcsi vékony munkásfelső vastag kabát. Egy acél/fenyőfűrészárú kereskedésben dolgozom. Az autó fèlszìn alatt áll 90%ban pakolunk fel valamit a telepen. Reggel beindìtom az autót pár percet jár majd kitolatok pakolni ez 1-2perc tolatás még pakolunk áll. Kész vagyunk beindîtom átveszem a papìrokat a vastag kabátot leveszem elindulok amihent a vìzmutató megmodúl rányitok a fűtéscsapra. Kb 10 percet vagyok hűvösben. Személyautónál se preferálom a vastag kabátot zavar nem hagy mozogni. Az autó nagy hidegben párásodik néha lehúzott ablak kell a páramentesìtéshez akkor maradhat a kabát. Ja amikor félig felmegy a vìz leveszem a munkásbakit vagy vászoncipő vagy zoknis vezetés . Lehet a pufi mellény se rossz bár utálom amikor a hátam beiizad kiszállok és megfázik a vesèm. Néha használoj derék/vese melegìtőt a mzs motorosrendőrökè/postásoké van nekem:)
15/15 anonim válasza:
Egyáltalán nem. Egy pulcsi van rajtam, és annyi. Kabátot hátra bedobom. Szerencsére elég jó az autó fűtése, úgyhogy egyáltalán nem fázok. Viszont ha kabát van rajtam, akkor nem tudok rendesen vezetni, képtelen vagyok normálisan tekerni a kormányt úgy, úgyhogy így nekem kényelmesebb és biztonságosabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!