Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » VW Lupo-hoz hol lehet kapni...

VW Lupo-hoz hol lehet kapni gyári minőségű hagyományos ablaktörlő szettet?

Figyelt kérdés

3 óra alatt nem találtam normálisat elfogadható áron (5000 körül). Gyárilag Bosch van rajta, de manapság nem tartják jó minőségűnek.

Bal oldal 21" légterelős

Jobb oldal 19"

Hátsó 280mm keskeny

Ezek jók csak drágák így külön:

[link]

[link]

2017. dec. 15. 17:52
 1/3 anonim ***** válasza:

a bosch jó, swf még ami nagyon jó de szerintem az se olyan olcsó, ellenben sokszor úgy kell vadászni mert ritka de jó :)

Szerencsére csak a céges autóm vw, (multkor 4800ért vettem a párat) a többi japán oda meg densot kell venni, japánosoknak pl a DU széria jó, a dur vagy dul mittudomén ugyanugy néz ki de gyengébb minőség :)

2017. dec. 15. 18:29
 2/3 anonim ***** válasza:
Én gyári méretű hella ablak törlőket vettem grafitos azza szárazbablakon se pattog visszafelé se és szépen töröl 2 éve van a venton meg kb 2 hónapja a caddyn vadi ujonnan vettem egyből le a gyári ablak törlő aztán fel a hella a légterelő le szedtem 2 kis gyorskötegelővel van fel ralva azt át raktam a másikra
2017. dec. 16. 10:01
 3/3 anonim ***** válasza:
kedves kérdező a jó cuccok drágák
2017. dec. 27. 01:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!