70ccm-es hengerhez mekkora fúvóka kell?
Figyelt kérdés
Most van egy 19es torokátmérőjű karburátorom, benne 86-os fúvóka. Ez elég lesz hozzá? Mondták hogy nem mindegy mekkora mert a dugó megragadhat..2017. dec. 14. 14:35
1/2 anonim válasza:
Ki kell kísérletezni. Én úgy csináltam, hogy beraktam egy olyan méretet, amivel már normálisan vette a fordulatot üresen. Persze a karburátoron állítani kell közben.
Amikor terhelés nélkül jó volt, akkor elmentem motorozni. Pár kilométer elég. A gyertyát kivettem megnéztem hogy milyen színű. Ha fehéres akkor szegény a keverék (ilyenkor tud átégni a dugó), ha őzbarna, akkor tökéletes, ha fekete, akkor dús.
Ha a karburátor állításával nem lehet elérni hogy jól is menjen, és a gyertya is őzbarna legyen, akkor fúvókacsere.
Ha szegény akkor nagyobb, ha dús a keverék, akkor kisebb.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Említetted ha fehéres, átéghet a dugó. A hengerfal nem sérül eközben?
2017. dec. 14. 21:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!