Opel Corsa C bal első kerék nyikorog? Miért?
A kezdet-kezdetén, amikor megvettem szeptemberben, hogy a bal első kerék nyikorog kvázi, mint, egy talicskakerék, ez a hang 40km/h óráig hallható is. Főleg, ha balra kanyarodom. Azt megtettem akkor, hogy lefújtam tárcsatisztító spray-al, ami az első másodperctől kezdve semmit sem ért. Aztán a szerelő, akihez vittem csak a fejét vakarta, nem tudott választ adni. A gumiharang ennél a tengelynél ketté van szakadva keresztbe, ennyit látok, de ez nem hinném, hogy okozna ilyen gondot?
Ötletek?
Legyen szíves olyan válaszoljon, akinek értelmes ötlete van, esetleg Ő is hasonlót tapasztalt már, akár ilyen autón. El szeretném adni és nem akarok vele senkit átverni!
Sok mindentől lehet. Akár a kopásjelző is adhatja a hangot, ha a fékbetéted már elkopott, de ha a fék behúz picit, attól is lehet.
Nekem Astra G dobféknél volt bal hátul kanyarodásnél, én nem fordítottam rá nagy figyelmet, csak műszakin kellett emiatt (is) mindne alkalommal kézifék kötelet cseréltetnem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!