Gergő Fülöp kérdése:
Milyen motort éri meg, megvenni 50cm3-között?
Figyelt kérdés
2017. dec. 12. 18:46
1/6 anonim válasza:
Enduro, cross vagy robogó? Szerintem az állapot nagyban befolyásolja egy motor jellegét. Ha jól megy, nincs lestrapálva, akkor szinte bármelyik jó, amelyik tetszik. Kipróbálni kötelező, esetleg megkérdezel vkit akinek van olyan ami tetszik, mi a tapasztalata.
2/6 anonim válasza:
1es, 50es cross nem nagyon létezik, amúgy a felvetés jó.
Én ezeket ajánlom:
Enduro:
Yamaha DT, Derbi Senda, Rieju RR és MRX, Aprilia RX, Suzuki RMX, Keeway X-Ray és TX
Sport:
Yamaha TZR, Honda NS1/NSR, Aprilia RS, Rieju RS1/RS2, Derbi GPR, Cagiva Prima
Chopper/cruiser: Aprilia Red Rose / Classic, Gilera Eaglet
+ egy pár ritka darab: Yamaha RD, Honda MB, Suzuki RG, Derbi Fenix
3/6 anonim válasza:
Enduro, suoermoto, cross: Derbi, gilera vagy miből is van pár jó, lényeg, hogy ne am6 legyen.
Sportból is szerintem derbi, de ott eddig 50esből csak egy yamaha tzrt próbáltam ki.
Előzökkel egyetértek egyébként. Annyi a lényeg, hogy ne csörögjön, zörögjön, lehetőleg d50b, d50b0 blokk legyen, ne am6.
4/6 anonim válasza:
3as, ne írj butaságot, először is nem létezik 50es cross, másodszor az AM6 az nagyon is jó blokk, nem viccből szeretek vele számtalan 50es váltós motort.
5/6 anonim válasza:
Kinek pap, kinek paplan. 50-es cross valószínű létezik, mert már láttam, ha másnem átalakított. Am6 váltója akkor is úgy szar ahogy van. (2009-es modellt és annál öregebbeket tudtam csak kipróbálni, lehet az újabbak jobbak) D50b blokkal még nem találkoztam aminek szar a váltója.
6/6 anonim válasza:
Átalakított? És a blokk is más volt? Nem lehet cross-ra átalakítani valamit, a cross motorok üzemórás jószágok. Attól, mert egy enduróra más sárvédőt raknak, meg emelnek a hátsó telón, attól az még nem cross motor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!