Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen szinű autón látszik...

Milyen szinű autón látszik legkevésbe a kosz?

Figyelt kérdés
Milyen szint kell kevésszer mosni, hogy ne látszódjon nagyon a kosz rajta?

2017. dec. 10. 17:52
 1/7 anonim ***** válasza:
Jó kérdés, én minden színnél látom hogy koszos.
2017. dec. 10. 17:56
 2/7 anonim ***** válasza:

a kosz színétől is függ, mivel abból is sok féle van, és általában ez szabja meg.

fehéren nyilván akármilyen meglátszik, de a világosabb por ugyanúgy meglátszik a feketén is , szürkén is. nincs jó megoldás igazából.

2017. dec. 10. 17:59
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Egyértelműen az ezüstszürke, ez nem is kérdés. Mikor van rajta annyi kosz, hogy a fekete vagy a fehér autó már nagyon csúnyának és koszosnak tűnik, az ezüstszürkére olyankor még azt mondod, hogy milyen szép tiszta.

Apámnak szürke autója van, nekem piros. Kb egyforma sokat járunk vele. Ő lemosatja egy évben háromszor, akkor is nem azért, mert olyan koszosnak tűnik, csakhogy legyen lemosva. Én pedig ha megyek 50 km-t esőben, már le kell mosni, annyira meglátszik rajta minden kis szennyeződés.

2017. dec. 10. 18:00
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Ezüstszürke, nekem 2-3 havonta elég lemosni, de egy idő után már öntisztuló. Adott szintnél koszosabb sose lesz, mert lemossa kint az eső. :D
2017. dec. 10. 18:06
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
pontosan, nekem is ezüst színű, később látszódik meg rajta
2017. dec. 10. 18:28
 6/7 anonim ***** válasza:
Kosz-színűn.
2017. dec. 10. 18:39
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2017. dec. 10. 20:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!