Audi a6 2002 2.5 tdi Tiptronic váltós autót szeretnék megvásárolni?
Egy ideje szemezgetek ezzel a tipusal. És sok jót halottam rola a fogyasztását tekintve és az automata váltójárol is
Nektek mi a véleményetek???
Vagy akinek volt már audi-ja az mit gondol ezekről a gépekről???
És ha ez nem akkor audiban melyik tipus lenne a jó a manuális váltós??
Mert edig én is csak manuálisat vezettem.
És anyibol hangzik joban az automata hogy nem kell rángatni folyamatosan a váltót
Habát azt mondják hogy a tiptronic váltóval manuálisan is lehet váltani
A Tiptronic váltó nagyon jó, az automaták között megbízhatónak számít.
A 2.5 TDI pedig olyan amilyen, de az sem olyan rossz, ahogy mondják. Az a jó ennél a modellnél, hogy kb fillérekért megkapod a rossz hírneve miatt, még ha lesz is problémád vele, megéri költeni rá a nagyon olcsó vételárat figyelembe véve.
"Az a jó ennél a modellnél, hogy kb fillérekért megkapod a rossz hírneve miatt, még ha lesz is problémád vele, megéri költeni rá a nagyon olcsó vételárat figyelembe véve."
Az a baj, hogy aki ebben a 6-950 000-res árkategóriában keres nagy dízel automata Audit, azoknak 98%-ban nincs annyi plusz tartalékban, hogy esetleges egy váltóhalál esetén zsebből kirántsák a 350 000-res felújítási költséget, meg a motorra is eltapsoljanak valamennyit :D
Nem vétetlenül annyi tákolt pusztulat Audi és BMW a használt piacon.
Nem azt mondtam, hogy felejtsd el ha nem azt hogy ha nincs pénzed rá, akkor ne vegyél olyat, mert szívni fogsz.
Lehet kapni manuális dízel A6-ot is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!