Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Subaru Impreza WRX STI bal...

Subaru Impreza WRX STI bal kormányositasanak munkadíja mennyi nagyságrendileg?

Figyelt kérdés
Sok jobbos STI van és tudom, hogy macerás, de legalább tűzfalat és szélvédőt nem kell cserélni. Alkatrész árakat, donor autó árát nagyságrendileg kiszamoltam, de munkadijrol fogalmam sincs. Hallották esetleg Impreza balositas munkadijarol? Bocs az ekezetek elhagyasarol...

2017. dec. 8. 20:22
 1/6 anonim ***** válasza:
46%
50-100e + az alkatrész.
2017. dec. 8. 20:25
 2/6 A kérdező kommentje:
Elég kevesnek tűnik. Pár éve valaki rebesgette, hogy 150-200 munkaórát vesz igénybe egy ilyen művelet. Kicsit kevésnek találom, de ha tényleg így van, az csak jó.
2017. dec. 8. 21:35
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
500.000 ha találsz valakit, aki elvállalja. Ez a munkadíj, donorautó szükséges. Iszonyú macerás az egész, én ismerek olyat, aki átépített és láttam is dolgozni. Nem éri meg.
2017. dec. 8. 22:59
 4/6 anonim ***** válasza:
Fél misi inkább reális.
2017. dec. 9. 01:02
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszi. Ez a fél millió már reális ár. Macerás nagyon és csak akkor vágok bele ha nem találok balkormanyost.
2017. dec. 9. 09:32
 6/6 A kérdező kommentje:
Nagy keresgélés után találtam egy versenymuhelyt ahol balósítanak (Niesz Motorsport)
2017. dec. 9. 11:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!