Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Megnyúlt a kézifékbowdenem?

Megnyúlt a kézifékbowdenem?

Figyelt kérdés
A minap történt meg velem az eset; épp jobbkezet adtam meg egy teherautónak. Meredekebb emelkedőn kellett megállnom emiatt és mikor indultam volna kézifékkel, az autó hátracsúszott inkább. Harmadszori próbálkozásra lendült csak előre az autó. Eddig ilyet nem tapasztaltam, pedig mindig kézifékkel indulok emelkedőnek (nem szeretem kuplunggal tartani). Cinkes is volt, mert közben érkeztek mögém és nézték, hogy mit csinálok pontosan.

2017. dec. 7. 21:24
 1/5 anonim ***** válasza:
Állítasd be. Ha G Astrád van ott ez típushiba.
2017. dec. 7. 21:26
 2/5 A kérdező kommentje:
2002-es Yarisom van. Behúztam tökig és már akkor csúszott hátrafele (van rajta téligumi).
2017. dec. 7. 21:44
 3/5 anonim ***** válasza:
Előfordulhat, én is jártam így egy igencsak meredek utcán, csak az első eset volt meglepő utána már számítottam rá, hogy ilyen is lehet, hogy gurul lassan hátra.
2017. dec. 7. 22:10
 4/5 anonim ***** válasza:
Nekem is Astra G-nél volt 3x ilyen problémám, mindne műszakin csere! :)
2017. dec. 8. 09:52
 5/5 anonim ***** válasza:
Egy szerelőnél levesztitek a kereket, és megnézitek.
2017. dec. 8. 14:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!