Milyen autót vegyek, nagy távokra?
2-es válaszoló. Mit értesz kis dízel alatt ami 6 literből jön ki ikyen távon? Nert 6 liter az eléggé sok. Régi 2 ezres turbós dízel eszik ennyit ha taposva van neki. Vagy egy újabb 2.5-ös 170 lovas dízel eszik ennyit ha nagyon nagyon taposva van neki.
Nekem is 1.4 G astra van. Annyira nem nyomom neki, gazdaságosan vezetek. 25 km es távokon használom szinte csak városon kívűl és a fogyasztása 5.4-6.7 között volt eddig mindig. Általában 6 liter. előzéseknél ki van forgatva a lelke rendesen. Meg utazóba 110 körül.
Kérdező, ne viccelj már! 40-50km nem távolság autóval.
12 litert szerintem valami Zsiguli zabál. 200km-re járok munkába sok éve egy közönséges dízel Astrával. A célnak teljesen megfelel.
"2-es válaszoló. Mit értesz kis dízel alatt ami 6 literből jön ki ikyen távon? Nert 6 liter az eléggé sok."
Akármelyik kisméretű autó 1,3-1,9 közötti dízellel. A 6 liter lábfüggő is, én simán kitaposnám bármelyikből a 6 litert, másnál ugyanaz 4,9.. :D
Azért írtam 6-ot, mert ha sok falu/város van az útjában akkor az átlag kicsit magasabb, mintha csak pályázna, de ennyiből még biztosan bőven kijön akármelyik.
kérdező, az 1.2 TDI automata váltóval remekül fogyaszt. Egy baja van: ha elromlik (márpedig elromlik!) akkor a gatyád rámegy. Nem jó konstrukció.
Ha ennyi pénzed van autóra, akkor számolj a szervizzel, az átírással, biztosítással. Jó lesz szerintem is egy 600 ezer körüli benzines klímás 1.4-es, 1.6-os autó. Focus, Astra, Peugeot 306-os. Ebből a HDi is megvehető, de sok km lesz benne.
tudod mennyiért szerelnek bele gázt??? Soha nem jön vissza az ára, gondolkozz !!!!
A Swift amúgy jó választás, pénzed is marad, el is lehet majd adni jó áron. Az 1.9 TDi is ó lenne, csak nincs olyan, amibe ne lenne vagy 400.000 km. ( ilyen áron)
Mi az hogy soja nem jön vissza az ára?
15-20 ezer km alatt visszajön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!