Kérdező211 kérdése:
Menyi lehet egy 90/4 simson végsebessége és fogyasutása?
Figyelt kérdés
Menyi lehet egy simson s51 végsebessége 90/4 es hengerrel 5 sebességes hosszú áttételü váltóval és sportkipufogóval?2017. dec. 6. 18:43
1/8 anonim válasza:
Valahol 70 és 120 között, rengeteg mindentől függően.
2/8 A kérdező kommentje:
Nekem az lenne a célom hogy a 120 km/h elérje és olya 100 at tudjon tartani.Mit tehetnék még ezügyben?
2017. dec. 6. 20:15
3/8 A kérdező kommentje:
Még nincs meg semmi de nyárra szeretném ha készlenne.Ezek csak a tervek.
2017. dec. 6. 20:17
4/8 anonim válasza:
100-at fogja tartani.
Kb.másfél percig,majd kuka.
Kis ETZ blokkot bele!
5/8 anonim válasza:
Amit még tehetsz:
donorkártya kiváltása és némi megtakarítás felhalmozása, hogy ne a rokonaid fizessék a temetést, ha 120-al akarsz Simsonozni.
6/8 laci275 válasza:
A simsont max. 60 km/h-ra tervezték, ha tuningolod szétveri saját magát. Tudom mert már volt ilyen motorom . Egyetértek az előttem szólóval ,inkább kis ETZ.
7/8 anonim válasza:
Vagy a legjobb: vegyél egy etz-t.
Miért kell egyfolytában Simsont tuningolni? Csak tönkreteszed vele.
A fogyasztása meg valahol 15 liter körül lesz
8/8 anonim válasza:
Veszel egy 70-es RS50-et, és az tudja tákolás nélkül is, meg nem egy bicikli vázra van építve az egész
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!