Simson s51-nél mért van ez?
Az előző válaszoló nem éppen gondolta végig mit ír! A Simson motorok tényleg érdekesek, de a hibád teljesen más.
Ezeken a karburátorokon is van légtömegmérő! A subertü. Több helyzetben állítható. Ha a hőmérséklet nagyon lecsökken télen akkor a legalsó rovátkába a legmagasabb tü szintet kell beállítani és a probléma megoldódik.
Ha a karburátornál farsot szív azt meg kell szüntetni. tömités cserével. Szokott a karburátor torok meghajolni, akkor sikba kell köszörültetni. Ez lehet a motor összes problémása, a a benzin szint rendben van tényleg. Ha szimeringes akkor más a tünet. Gyertyaképet ellenőrizni kell.
Kedves 3-as,én a 2-es vagyok,épp beléptem.
Kb.15ezer Simsonom volt 1984-től 2012-ig.
Te itt hatalmas precízkedésről írsz(a faRs az igazából faLs),mintha a Simson egy japán műszer lenne,az életemben nem hallottam ilyenről,hogy a karburátort köszörülni kellene.
Lehet hogy a Kérdezőnek valami utángyártott török karbi van fent,ami úgy nem ér semmit,ahogy van,stb.
Manapság semmit nem érnek a gyári adatok egy ezer éves szétkopott Simsonnál,hogy most ennyire van kitekerve,meg betekerve valamelyik állítócsavar,és a súbertűn sosem kellett a lemezkét állítani télen.
Kedves 2. es válaszoló!
Valóban elgépeltem elnézést kérek. nem oktatni szerettem volna senkit, de a szakmám és értek hozzá! Nem csak Simsonhoz!!!
Nem kontár amatőr szerelgetőként irtam, ennek a motornak ez a problémája. Függetlenül, hogy utángyártott kinai karburátor van rajta. Sajnos vannak ügyes amatőrök, akik úgy húzzák meg a karburátor csavarját, hogy a torok eldeformálódik, akkor sikba kell köszörülni, mert tömítés men lesz elég megoldás.
Kezdő mérnök voltam, amikor az első simsonom okozott ilyen problémát télen. Akkor egy viszonylag új s50b volt a hetvenes években.
Nem akartam kötekedni, segíteni szerettem volna!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!