Mi az a charcoal canister (faszén tartály) és purge valve (folytatás lent. )?
Figyelt kérdés
purge valve (az valamilyen tisztító szelep, de lehet levegő és üzemanyag tisztító is, nem?)
Egy angol videóba hallottam és láttam, fogalmam sincs mik ezzek és hogy mit csinálnak, erre lennék kíváncsi. A charcoal canister-re azt hittem hogy üzemanyagszűrő :D
2017. dec. 1. 00:44
1/3 anonim válasza:
Leginkább benzingőz-leválasztónak fordítható. Az elmúlt 25-30 év benzines autóin általános, hogy az üzemanyag-ellátó rendszerben keletkező benzingőzt aktívszenes szűrőn át elnyeletik, ne szálljon szét mindenfelé, mert nem használ a környezetnek.
2/3 A kérdező kommentje:
és a purge?
2017. dec. 1. 05:59
3/3 JulesTS válasza:
A purge valve meg az üzemanyag tartaly nyomasat egyenliti ki, az arra alkalmas uzemallapotban nyitja ossze a tartalyt a szivocsovel. Erre azert van szukseg mert kornyezetvedelem miatt az uzemanyag tartaly ugy van lezarva, hogy a szabad levego fele ne tudjon szellozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!