Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Három autó között vacillálok,...

Három autó között vacillálok, melyiket vegyem/vennétek meg?

Figyelt kérdés

Új autót szeretnék vásárolni, a következők maradtak fenn a listámon: Nissan Qashqai, Kia Sportage, Toyota CH-R.

Városban, rövid távokon mozgok leginkább, így csak benzinesben gondolkodom.

Melyiket választanátok, illetve hasonló "jellegű"-ekből melyik tetszik még nektek?

2017. nov. 30. 18:40
 1/8 anonim válasza:
A Nissan Qashqai pénztárca barátabb de ha ezen nem múlik akkor válaszd a Toyota-CH-R t.Voltam tesztvezetésen,úgy kellett kirangatni a kocsival annyira beleszerettem.Gondolj erre a három kocsira úgy hogy a Sportage és a Qashqai szolgák és a Toyota CH-R a királynő.Emelett a dizájnja is kimagaslóan szép.Sok sikert.:)
2017. nov. 30. 18:44
 2/8 anonim ***** válasza:

rovid tavokra minek egy terepjaro

ez a sportage nagyon ronda azt nem vennek

quashqai jo valasztas, de sok van belole semmi kulonleges nincs benne

ez a toyota meno

en akkor inkabb jukeot vennek vagy land rovert /range rover

2017. nov. 30. 19:03
 3/8 A jó édes ***** válasza:
Toyota, mert az áll legtávolabb a klasszikus SUV vonaltól - inkább csak crossover.
2017. nov. 30. 19:08
 4/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Terepjárónak nevezni ezek közül bármelyiket is, az túlzás. :-)

2017. nov. 30. 19:08
 5/8 anonim ***** válasza:
Ha csak a kinézet a fontos akkor CH-R, nem kérdés, viszont ha a megbízhatóságot nézem, és hosszú távra vennék akkor biztos, hogy inkább egy Mitsubishi Asx/ Hyundai Tucson-on gondolkodnék, az 1.6os szívó jobban bírja az állandó várost, mint a turbós benzinesek, persze ez csak az én észrevételem. Ha ezt a 3-t nézzük csak, akkor mint mondtam, csak a Toyota.
2017. nov. 30. 19:43
 6/8 anonim ***** válasza:
Én a Kia-t venném, a Toyota nem tetszik, a Nissanokat meg nem nagyon szeretem. Nem rossz az a Kia, sőt, én csak jókat hallok róla, szóval bátran lehet venni. Amúgy ha a méret nem annyira számít, akkor Mazda CX-3, ha meg igen, és még egy kis pénzt hozzá tudsz rakni, akkor CX-5, ha meg 15 milliód is van, akkor Alfa Romeo Stelvio :D
2017. nov. 30. 20:21
 7/8 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm az eddigi építő jellegű hozzászólásokat! (kicsit féltem, hogy SUV/crossover gyalázássá fajul majd a válaszok többsége :-) )

Valóban, a Toyota CH-R az, ami a legjobban vonzza a tekintetet, de nekem a Kia is majdnem annyira tetszik, és megbízhatónak is számít (lehet, ki fogtok röhögni, de az új Sportage eleje számomra kicsit hajaz a Porsche-ra).

A Qashqai lenne tényleg a legpénztárca-kímélőbb ezek közül, de az új széria állítólag már nem annyira megbízható, mint a régebbi volt.

Tetszik a Stelvio is, sőt! :-) Viszont a pénztárca nagyjából ennél a 7 milliós határnál ér véget (alapkiviteltől kicsit felfelé), így sok szép modell kiesik a listából (Nissan X-trail, Mitsu Outlander).

2017. dec. 1. 06:00
 8/8 anonim ***** válasza:
Szerintem nagyon melle egyikkel sem fogsz loni. Szerintem is a CH-R a legpofasabb, viszont ha en kellene valasszak, en a Qashqai mellett dontenek. A dontesem pedig azert lenne ez, mert ahol elek rengeteget latok nap mint nap, ami engem arra enged kovetkeztetni, hogy valamennyire megbizhato es jo autok kell legyenek, ha mar ekkora nepszerusegnek orvendenek.
2017. dec. 1. 23:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!