Hogy mukodik? Gumit szeretnek venni es felrakatni gumissal?
Megrendelem a neten a kinezett gumit, abbol 4 vagy 5 darab kell (potkerek)?
Miutan megjon a rendeles elmegyek egy gumishoz es felrakatom?
"ő tud ajánlani neked méretben, terhelési indexben megfelelő gumit,"
Megfelelő gumit, megfelelő árban. Mármint a gumisnak megfelelő árban. A vevőnek már nem biztos, hogy előnyös az ár így.
Pontosan, igy van. Lehet, h a netem megrendelem darabjat 19 ezer ftert akciosan, mig a gumis 22 ezerert adja.
Amugy ki van mar nezve gumi, akkor az lesz megrendelem es elballagok a gumishoz.
Az úgy működik, hogy a gumisnál nincsen mindenféle márka, méret.
Ami van nála azt kell megkérdezni, hogy milyen áron adja, és azt össze hasonlítani a neten lévő árakkal, plusz elterjed szokás, ha a gumistól vásárolod az abroncsot, ingyen fel is szereli.
Ez nem azt jelenti, hogy a gumisnál kell vásárolni, viheted a gumit, nem csinálnak abból sem problémát, kifizeted a szerelési díjat, neki az is bevétel.
Koszonom en mkinek zold kezet adtam.
Abszolut kezdo vagyok de vhol el kell kezdeni.
Elmegyeka gumishoz akkor es erdeklodom. Ha nincs az a marka akk beszerzem.
Abban biztos lehet, hogy a gumis nem a legkedvezőbb árú gumit tudja megrendelni neked, tehát előtte megkérdezheted, hogy milyen gumi való az autódra és azt a típust és méretet megrendeled magad az argep.hu legkedvezőbb ajánlatából (ingyen szállítással! ez fontos).
Viszont ha gumis rendeli a gumit, akkor a régi gumidat otthagyhatod, az ő dolga megszabadulnia tőle, ha te viszed, akkor visszakapod a régieket is.... csinálsz vele, amit akarsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!