Audi A6 2004-től vélemény?
Sziasztok!
Szeretnék venni egy Audi A6-ot a 2004-es modell váltás utáni dizájnal. Kb. 2 Millióm van az autóra plusz 5-6 kiló az első szervízre. Rengeteg negatív kritikát hallottam és őszintén szólva elbizonytalanított egy kicsit , viszont álomautó és úgy gondolom hogy fent tudnám tartani. Céges autónak készül így sokat lesz hajtva. Érdekelne a véleményetek esetleg saját tapasztalataitok. Köszönöm , 19F.
Még hobbi, munkába járós autónak beleférne, de a "céges autó sokat hajtva" kikötésre azt kell mondjam ez nem az a kategória már, 2 milliót én nem adnék már egy 2004-es német autóért, mert ismeretesek az előjövő problémák.
Aranyszabály hogy kevés pénzből, problémamentes német autót kevés esetben lehet találni, főleg ha koros is.
Általában olyanok vesznek régi prémium/felső közép autót akiknek épp lenne rá pénze, de ezzel egy időben szopik is majd
Nagy probléma volna ha inkább azt mondanám nézelődj még? Opel/Mazda/Suzuki kínálatból fényévekre jobbakat találsz.
"Fent tudnám tartani" vs. " Céges autónak készül"
Most akkor melyik? Saját zsebből üzemeltetni igen húzós, míg cég részére sok minden leírható, nagyon nem mindegy.
Előbbi esetben a saját lehetőségeid kell nézni, utóbbiban pedig a könyvelődet érdemes kikérdezni.
Én egyébként annó szintén cégest hajtottam (presztizsautóként titkárokat furikázva) a sokat fikázott 2.0 PDTDI motorral. Sajnos nem sokáig, 3 hónapig, de ezalatt a kényelme és dinamizmusa elvarázsolt.
Annyi azért biztos, hogy saját fizetésből nem akarnám fenntartani, pedig az általad megjelöltnél újabb és drágább kocsim van.
Szerethető autó, de idönként sokba fáj a szerelem.
Németországból érdemesebb behozni, mégha drágábban is jössz ki , mint az itthoni kinálat (legalja).
Motoronként vannak lehetésges hibák, utánaolvasás után megelözhetöek.
Audi szerviz felejtös ( 180 000 szerviz volt 500e ft)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!