Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi az a két csatlakozókábel...

Mi az a két csatlakozókábel ami a légszűrőházba kell bedugni? Mivan ha nem dugom vissza?

Figyelt kérdés

2017. nov. 29. 18:56
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Mégis honnan tudjuk, ha még az autó típusát sem írod le? Nyilván nem véletlenül találták ki oda, szóval nem értem, miért okoz gondot visszadugni.
2017. nov. 29. 19:09
 2/11 anonim ***** válasza:

A plusz lóerő adagolója.

Elmennek a lovak.

Értelme a kérdésed nagyon.

2017. nov. 29. 19:15
 3/11 A kérdező kommentje:
Mazda demio 1. Na most ebbol tudni fogjatok?
2017. nov. 29. 21:15
 4/11 A kérdező kommentje:
Egyik a légtömegmérőhöz csatlakozik. Az is érdekel hogy ha nem dugom vissza akkor hogy is mi megy tonkre a kocsin
2017. nov. 29. 21:24
 5/11 anonim ***** válasza:

[link]

Így néz ki a csatlakozó?

2017. nov. 29. 21:29
 6/11 anonim ***** válasza:

A légtömegmérő kulcsfontosságú az autó megfelelő működéséhez. Mégis miért ne dugnád vissza? Áruld már el, hogy miért zavar téged annyira, hogy a helyére van dugva egy kábel, aminek fontos funkciója van.

Ha jár nélküle a motor, akkor valószínűleg biztos ami biztos alapon túl fog dúsítani, ami többlet fogyasztáshoz vezet.

2017. nov. 29. 21:30
 7/11 A kérdező kommentje:

5-s igen.

6-s azért erdekel mert kicsereltem a levegoszurot es kihuztam ezt a két csatlakozót, aztán olyan kis jelentéktelennek tűntek, hogy elgondolkoztam hogy mi szükség ezekre a levegő akkor is elmegy a motorhoz ha ezek nincsenek bedugva.

2017. nov. 29. 21:39
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

5 és 6 is én voltam. Hát ez elég hülye ötlet. Csak úgy poénból nem rak oda a mérnök kábeleket, az nyilván valamihez megy, aminek funkciója van.

A levegő bemegy, csak épp a motorvezérlőnek fogalma sem lesz, hogy mennyi, és így nem tudja, hogy ahhoz mennyi benzint kéne befecskendezni. Gondolom fojtószelep állásból próbál következtetni valamit, esetleg a lambda szonda támpont neki, de nem lesz tökéletes a keverékképzés.

Ilyenkor általában túldúsít az autó, hogy megelőzze a szegény keverék miatt fellépő motorkárosodást.

2017. nov. 29. 22:47
 9/11 anonim ***** válasza:
Biztos ami biztos, a Mazda démonnál komolyabb autót ne vegyél. Képes lennél kibelezni a turbót hogy könnyebben bejusson a levegő a motorba m
 10/11 anonim ***** válasza:
Ja, azt elfelejtettem, hogy a linkelt alkatrész a beszívott levegő hőfokának érzékelője.
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!