Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Meddig érvényes az első,17-18...

Meddig érvényes az első,17-18 évesen kiállított jogosítvány?

Figyelt kérdés
Ebben a korban is 10 évre adnak jogsit vagy csak 5-6 évre?
2017. nov. 27. 11:42
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha simán úrvezető vagy, akkor tíz. Minden más rövidebb, mert hivatásszerűen vezetsz. Az általában öt év.
2017. nov. 27. 12:20
 2/5 anonim ***** válasza:
Ebben a korban is 10 év.
2017. nov. 27. 14:19
 3/5 anonim válasza:
Én idén csináltam 17 évesen, 2026-ig adták. Úgyhogy a 9 év fix.
2017. nov. 27. 18:12
 4/5 anonim ***** válasza:
9-10 év. Mivel születési dátumhoz kötötték a végét (marhaság) így attól függ mikor készül el. Én 9 év és egy hónapra kaptam, marha jól jártam vele... De mivel nem megyek sok helyre, rendőrt is szökő évente látok az se állít meg, így el lehet felejteni véletlenül és kitolni azt 10 évre. :'D
2017. dec. 9. 12:00
 5/5 anonim ***** válasza:

"De mivel nem megyek sok helyre, rendőrt is szökő évente látok az se állít meg, így el lehet felejteni véletlenül és kitolni azt 10 évre. :'D"

És ha pont abban a 11 hónapban belerombolsz egy zsír új mercibe, akkor az apukád fogja fizetni a javítást? (Csak mert a biztosítód nem fogja)

A kérdésre válaszolva:

I. csoportú alkalmasságival (úrvezetői)

50 éves kor alatt: 10 évre

50-60: 5 évre

60-70: 3 évre

70+: 2 évre

adhatják.

II. csoportú alkalmasságival (hivatásos)

60 év alatt: 5 évre

60 év felett: 2 évre

adhatják.

A legújabb hülyeség, amit 2017-ben vezettek be, hogy a születésnapig érvényes. Konkrétan idiótának nézik az állampolgárokat.

2017. dec. 9. 12:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!