Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen kétoldalt tolóajtós...

Milyen kétoldalt tolóajtós modelleket ismertek?

Figyelt kérdés

Eddig a Citroen Berlingo / Peugeot Partner párosban gondolkodtam, de érdekelne más is mielőtt elkötelezném magam.

Napi kétszer 2+11 km Bp-i úthoz kellene, így csak benzines motorral érdekel.

Szeretném, ha szervízzel, átírással, új téli-nyári gumiszettel, szóval cakkumpakk 1 millióból kijönne.

Felszereltséget illetően ABS, két légszák a kötelező, klíma csak opcionális, mert nem vagyok biztos benne, hogy a nagy bódét le tudja hűteni egyáltalán. Ezügyben mik a tapasztalatok?

2017. nov. 27. 08:04
 1/5 anonim ***** válasza:
Anyósoméknak Mercedes Vaneo-juk van. Bevált nekik.
2017. nov. 27. 08:32
 2/5 anonim ***** válasza:
Én is nézegettem Berlingokat, az a baj vele hogy az 1. generációsok már idősek(átlagban 15-16 évesek), a 2. generációs meg a duplája a keretednek. Viszont ha nagy szerencséd van és ennyi pénzért találsz jó 1. genes faceliftes verziót az jó vétel lehet, van benne extra bőven. Ha már benzines inkább az 1.6 mert az 1.4 után kötheted a benzinkutat, kevés ehhez a kasztnihoz.
2017. nov. 27. 08:44
 3/5 A kérdező kommentje:

Városban is többet eszik az 1.4-es az 1.6-osnál?

Ha el kell hagyni a Bp táblát, arra van másik kocsi, így csak és kizárólag városi használat szempontjából érdekel.

2017. nov. 27. 09:20
 4/5 anonim ***** válasza:
0%
BZmot
2017. nov. 27. 14:09
 5/5 anonim ***** válasza:

Berlingo/Partner 2003-tól. Más nem nagyon van.

1 millióért már lehet jót kapni.

Nekem 1.6 van, városban 8 körül eszik.

2017. nov. 28. 06:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!