Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Minarelli Am6, mi szállhatott el?

Minarelli Am6, mi szállhatott el?

Figyelt kérdés
Van egy Rieju Rs2 Matrix típusú motorom. Egyik nap épp hazafele tartottam vele, mikor útközben egyszercsak elkezdett egyet csattogni, majd szépen le is ált. Hazatoltam, leszedtem a hengert, megvolt húzva. Gondoltam az a gond, kapott egy új hengerszettet, de ugyanazt csinálja. Önindítóval indítás közbe csattog valami, illetve be sem indul. Tolásnál amint berakom sebességbe és elkezdem tolni tolás közbe valami folyamatosan csattog és nem indul. Mi durrantott el?

2017. nov. 26. 12:04
 1/2 anonim ***** válasza:
0%
Ez négyütemű?
2017. nov. 30. 19:35
 2/2 AlikkaHUN1 válasza:
Esetleg nézd meg a gyújtást az ék a helyén-e van lehet utángyújt vagy előgyújt és emiatt csattog vagy nem tudom milyen csattogásra gondolsz ha ilyen durranások a kipufogóbol akkor azt ajánlom amit írtam de ha meg a blokk csattog akkor húzd szét nézd át mielőtt másat is elrontana.
2022. ápr. 11. 23:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!