Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Sportlégszűrőt szeretnék...

Sportlégszűrőt szeretnék beszerelni a mazdámba, hogy?

Figyelt kérdés

Mazda demio 1.3i 55kw 1999

Miket kell hozzá vennem?

2017. nov. 26. 11:12
 1/4 anonim ***** válasza:
Szeretnéd kosszal etetni a motort? Nem véletlenül használják gyárilag a papírszűrőt. A teljesítményre minimális hatása van egy sport szűrőnek, a motornak viszont nem tesz jót.
2017. nov. 26. 15:15
 2/4 anonim ***** válasza:
Jaj ezt most miért kell... Erősebb nem lesz tőle, csak ahogy mondani szokták, a szomszéd kutyáját is beszívja a motor. Esetleg hallani lehet majd, de versenyautóknál használják ezeket a sport/versenyszűrőket, mert ott kell az az 1 lóerő is, és a motor élettartama nem számít.
2017. nov. 26. 16:43
 3/4 anonim ***** válasza:
Létezik a sport betét, amit a gyári papírszűrő helyére kell betenni a légszűrőházba és van a direktszűrő, amit a légszűrőház helyére szerelsz fel, mégpedig egy bilinccsel a szívócsőre. Utcai autóba szerintem teljesen felesleges, plusz teljesítményt ne várj tőle, maximum a motor gázreakciója lesz egy kicsit jobb. Viszont macerás, mert takarítani kell és egy speciális légszűrőolajjal befújni. Ha ezt nem teszed meg, akkor romlik a szűrőképessége és a motor károsodni fog.
2017. nov. 26. 18:09
 4/4 A kérdező kommentje:
Kiakartam cserélni ma azt a papírszűrőt a szűrőrésze belepaszol de van rajta egy ilyen gumi ami mintha nem erre a szűrőre kellett volna rárakni és eléggé hülyén áll rajta és nem tudom rázárni a tetejét mert kilóg az a gumi ami ilyen tömítés szerü dolog.. Irtam a cégnek akitől vettem de még nem válaszolt, kapok másikat, vissza adják a pénzemet? (Ekkor jött az ötlet hogy milyen menő lenne egy direktszürő)
2017. nov. 26. 18:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!