Alfa romeo gt ről lenne szó Mi történhetett?
Figyelt kérdés
Sziasztok egy alfa romeo gt ről lenne szó ma hazaértem munkából és vissza kellett menjek a városba valamiért tértem ki az utcából és ahogy elindultam úgymond kicsit gyorsabban a kelleténél kicsit rárugtam a kuplungot ki is pörgött a kerék egy óriási csattanást hallottam és utánna valami kezdett surolni a motornál pontosabban valahol a jobb oldalánál a motor is sokkal hangosabb lett mintha leszakadt volna a kipufogóm mi történhetett? Egyesbe lassan tudtam hazamenni végig surolt valami nem mertem váltani nagyobb fokozatba.2017. nov. 26. 03:19
1/10 anonim válasza:
:D
Olasz autók márcsak ilyenek... mindig tartogatnak valami rejtélyes, ám rendkívül drága meglepit. Lehet elszakadt a vezérműlánc.
2/10 A kérdező kommentje:
Ha a vezérműlánc elszakadt normális esetben nem kellett volna a motor le álljon mert meg utánna egyszer leállítottak a motort és ujra is indítottam és elindult
2017. nov. 26. 05:29
3/10 anonim válasza:
Mind1, nézesd meg szerelővel, nehogy legközelebb a tajga közepén robbanjon le. Mondjuk olasz autónál bármi, nem várt költség előfordulhat.
4/10 anonim válasza:
Ezt így nehéz megmondani. Kiplungra vagy motortartó bakra tudnék így látatlanban tippelni. Esetleg a váltó, de arra azért kisebb esélyt látok.
5/10 anonim válasza:
Ha megcsináltattad, megveszem...
6/10 anonim válasza:
Szétszakadt a hajtás esetleg a lendkeréknek kifordult 1-2 rugója
7/10 A kérdező kommentje:
Köszi kiváncsi leszek mi történhetett
2017. nov. 26. 16:03
8/10 anonim válasza:
Hajtásnál szétmehetett valami...de olasznál sosem tudni..
Amore mio...
9/10 A kérdező kommentje:
A féltengelyem ment oda és megrepedt a kipufogócső ami megy közvetlen a katalizátorba azért olyan hangos
2017. nov. 29. 22:57
10/10 anonim válasza:
Hát ti meg vagytok borulva...10-ből 9 lerobbant autó német...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!