Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Alfa romeo gt ről lenne szó...

Alfa romeo gt ről lenne szó Mi történhetett?

Figyelt kérdés
Sziasztok egy alfa romeo gt ről lenne szó ma hazaértem munkából és vissza kellett menjek a városba valamiért tértem ki az utcából és ahogy elindultam úgymond kicsit gyorsabban a kelleténél kicsit rárugtam a kuplungot ki is pörgött a kerék egy óriási csattanást hallottam és utánna valami kezdett surolni a motornál pontosabban valahol a jobb oldalánál a motor is sokkal hangosabb lett mintha leszakadt volna a kipufogóm mi történhetett? Egyesbe lassan tudtam hazamenni végig surolt valami nem mertem váltani nagyobb fokozatba.

2017. nov. 26. 03:19
 1/10 anonim ***** válasza:
30%

:D

Olasz autók márcsak ilyenek... mindig tartogatnak valami rejtélyes, ám rendkívül drága meglepit. Lehet elszakadt a vezérműlánc.

2017. nov. 26. 04:46
 2/10 A kérdező kommentje:
Ha a vezérműlánc elszakadt normális esetben nem kellett volna a motor le álljon mert meg utánna egyszer leállítottak a motort és ujra is indítottam és elindult
2017. nov. 26. 05:29
 3/10 anonim ***** válasza:
30%
Mind1, nézesd meg szerelővel, nehogy legközelebb a tajga közepén robbanjon le. Mondjuk olasz autónál bármi, nem várt költség előfordulhat.
2017. nov. 26. 05:36
 4/10 anonim ***** válasza:
Ezt így nehéz megmondani. Kiplungra vagy motortartó bakra tudnék így látatlanban tippelni. Esetleg a váltó, de arra azért kisebb esélyt látok.
2017. nov. 26. 08:21
 5/10 anonim ***** válasza:
Ha megcsináltattad, megveszem...
2017. nov. 26. 09:34
 6/10 anonim ***** válasza:
Szétszakadt a hajtás esetleg a lendkeréknek kifordult 1-2 rugója
2017. nov. 26. 11:22
 7/10 A kérdező kommentje:
Köszi kiváncsi leszek mi történhetett
2017. nov. 26. 16:03
 8/10 anonim ***** válasza:

Hajtásnál szétmehetett valami...de olasznál sosem tudni..

Amore mio...

2017. nov. 28. 21:58
 9/10 A kérdező kommentje:
A féltengelyem ment oda és megrepedt a kipufogócső ami megy közvetlen a katalizátorba azért olyan hangos
2017. nov. 29. 22:57
 10/10 anonim ***** válasza:
Hát ti meg vagytok borulva...10-ből 9 lerobbant autó német...
2017. dec. 9. 13:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!