Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Lemezfelnik közül van kiemelke...

Lemezfelnik közül van kiemelkedő márka?

Figyelt kérdés

Új lemezfelnit szeretnék venni és arra lennék kíváncsi, hogy ezek közül van-e gyengébb illetve erősebb minőségű.

Pl. KRONPRINZ, Magnetto, Kromag stb..

2017. nov. 25. 09:30
 1/3 anonim ***** válasza:
Miért kell erősebb lemezfelni a gyárinál?
2017. nov. 25. 12:22
 2/3 A kérdező kommentje:

Nem értem a kérdésed, de úgy látom Te se az enyém.

Arra lennék kíváncsi, hogy lemezfelnik között is van-e olyan jellegű különbség, mint pl gumik közül. Michelin/Continental ezek prémium minőségűnek számítanak egy Kumho/Momo márkájú gumival szemben.

Családban mindenki Michelint használ, egyedül én használok Continentalt. Mindenki meg van velük elégedve. Ezelőtt Kumho volt nekem az autón (azzal vettem az autót). Júliustól októberig az volt fent az autón és a tapadása iszonyat rossz volt, a féktáv, fogyasztás ez mind rossz volt a mostani Continentalhoz képest.

Gumikból is van gagyi kínai hulladék, erre mondtam csak egy példát. Ugyan ezt szeretném megtudni a lemezfelnikről is. Nekem alufelnim van jelenleg és télére szeretnék lemezfelnire váltani, mert nem szeretném, ha a sós latyak 'megerőszakolna' egy 410 ezres felni szettet.

Ezért szeretném megtudni, hogy lemezfelnikből van-e kimagasló minőségű vagy esetleg más szempontokat kell figyelembe venni a márkán kívül.

2017. nov. 25. 19:24
 3/3 anonim ***** válasza:
Én nem agyaltam ezen ennyit. Bementem az autóm kereskedésébe és megvettem egy szett gyári lemezfelnit télire. 6 éve használom, nem érzem, hogy bármi hátránya lenne és másikat kelett volna venni.
2017. nov. 27. 10:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!