1/8 crudy válasza:
Neszorakozz ird mar be googlbe h porsche
2/8 D. Brasco válasza:
Na igen.....az internetet használni is tudni kéne....
3/8 anonim válasza:
Több változata van a 911-nek mint ameddig el tudsz számolni. Nekünk honnan kéne tudnunk, hogy melyikre gondolsz?
5/8 A kérdező kommentje:
Ha nem tudjátok rá a választ, akkor minek írtok ide kommentet?😂 Ha nem tudod, ne válaszolj, majd valaki válaszol, aki tudja...azért írtam ki, mert nem találtam a honlapon az árlistát, de közben meglett(30-35 milliótól indul).
2017. nov. 22. 15:59
6/8 anonim válasza:
Ha nem találtad meg magadtól akkor véletlen sem te vagy az inkompetens hanem a válaszoló, ugye?
7/8 A kérdező kommentje:
#6 nem kell kötekedni, nem azért van ez az oldal, hogy egy kérdés alá beírd, hogy “nem tudom”. Ez ilyen “nesze semmi, fogd meg jól”. Akkor válaszolj, ha tudsz valami hasznosat írni.
2017. nov. 22. 16:07
8/8 anonim válasza:
Válaszoltam. Több változata van. A 911R például 3-400k, a többi 120knál kezdődik. Ha nem tudsz feltenni egy kérdést úgy, hogy arra lehessen értelmesen válaszolni akkor ne várj értelmes választ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!