Audi Q7 inditáskor teker de nem indul be, mi lehet a peoblema?
https://www.gyakorikerdesek.hu/kozlekedes__autok-motorok__89..
Drága kenyér .....még mindig itt tartasz hogy miért nem indul be......nehogy elvidd már egy szerelőhöz....vagy az a tipikus eset állt elő hogy majomra telt de banánra már nem?!
Amúgy sem tudom mit vársz itt látatlanban...kezdjünk el tippelgetni vagy mi?Főleg miután ezer oka lehet....főleg egy ilyen kaliberű autónál.....
Nem tiltot le, az auto teker de nem indul. Azt nem ertem h mikor legutob kb 1 hete haza jottem az autoval tokeletesen huzot szepen ment semi hibakodot nem irt ki csak ugy magatol nem indul.
Most hibakodnak azt akumlatort irta ki
Tudod nem nagyon kell ide szerelő,mert ezt látatlanba most megmondom hogy ezzel a fél perces indítási kínoztatással meg össze-vissza bikázással egyszerüen kinyírtál benne valaminelektronikát aztan ennyi........
Amúgy meg nagy szakik lehettek akik kimentek,hogy majd még most jön valaki aki gépre teszi...........
Engem az érdekelne, hogy pontosan milyen hibakódot dobott az akksira, ill. mivel olvastad ki a hibakódot?
Ha egyszerű odb-s kütyüvel, akkor még simán lehet, hogy más is van a háttérben.
A korrekt diagnózishoz VAS teszterre vagy VCDS-re vagy VCP-re vagy hasonló komolyabb eszközre van szükség.
Illetve, ami még lemaradt: cseréld le a rossz akkut egy megfelelő újra! A temérdek elektronika és a nagy motorhoz szükséges nagy indítóáram egy öreg akksit simán leránt annyira, hogy tekerni teker az indítómotor, de nem röccen be a belsőégésű motor.
A bikázást pedig egy ilyen autónál el kell felejteni. Elvileg bírnia kellene azt is, ha egy kamion 24V-os rendszeréről indítják, a gyakorlatban viszont nem érdemes kínozni, még hagyományos bikázással sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!