Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Audi Q7 inditáskor teker de...

Istvan audi kérdése:

Audi Q7 inditáskor teker de nem indul be, mi lehet a peoblema?

Figyelt kérdés
Ez egy 2007-es evjaratu 3.0 TDI, eddigi problema az volt hogy akumlátor gyenge volt. Inditaskor neha lassan tekert es nem indult be 30 masodperc utan beindult lassu tekeres ellen. A problema a kovetkezo! Az auto inditaskor lassan teker nem indul be. Akkumaltor toltotvel toltotem kb 3 orat teker az auto normalisan inditaskor de nem indul be, ma probaltam bikkazni kb 1 orat de nem jartam sikerel teker az auto de nem indul! Varom hozaertoknek a vallaszat illetve aki bekesmegyeben van es ert hozza telefonszamot varok!

#Audi Q7 #inditaskor teker #viszont nem indul be
2017. nov. 22. 11:41
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Autó Kőrös kft: 66/447-277
2017. nov. 22. 11:54
 2/11 anonim ***** válasza:
A Q7 már nem az a szintű autó amit csak úgy bebikázunk, mert azzal csak ártani tudunk. Fene tudja hogy mi volt a naj eredendően, de sztem már letiltott az elektronika. Ha egy ilyen autó nem indul ott komoly a baj. Trélerrel mehet egy márkaszervizbe.
2017. nov. 22. 12:14
 3/11 D. Brasco ***** válasza:

https://www.gyakorikerdesek.hu/kozlekedes__autok-motorok__89..

Drága kenyér .....még mindig itt tartasz hogy miért nem indul be......nehogy elvidd már egy szerelőhöz....vagy az a tipikus eset állt elő hogy majomra telt de banánra már nem?!

Amúgy sem tudom mit vársz itt látatlanban...kezdjünk el tippelgetni vagy mi?Főleg miután ezer oka lehet....főleg egy ilyen kaliberű autónál.....

2017. nov. 22. 12:22
 4/11 A kérdező kommentje:

Nem tiltot le, az auto teker de nem indul. Azt nem ertem h mikor legutob kb 1 hete haza jottem az autoval tokeletesen huzot szepen ment semi hibakodot nem irt ki csak ugy magatol nem indul.

Most hibakodnak azt akumlatort irta ki

2017. nov. 22. 12:25
 5/11 anonim ***** válasza:
Te vagy az akire rásóztak egy roncs Q7-est? Tele van gyk a kérdéseiddel.
2017. nov. 22. 12:26
 6/11 A kérdező kommentje:
Jot mar ki nem egy nem 2 szerelo es mindenki azzt mondja aksival van baj de nem ertik miert nem indul ma jon egy szerelo gepre rakom de kivancsi vagyok hogy valaki jart e mar igy es gondoltam megkerdezem, ha esetleg neked ez problemat jelent akkor szorakor massal ha unatkozol
2017. nov. 22. 12:27
 7/11 D. Brasco ***** válasza:

Tudod nem nagyon kell ide szerelő,mert ezt látatlanba most megmondom hogy ezzel a fél perces indítási kínoztatással meg össze-vissza bikázással egyszerüen kinyírtál benne valaminelektronikát aztan ennyi........

Amúgy meg nagy szakik lehettek akik kimentek,hogy majd még most jön valaki aki gépre teszi...........

2017. nov. 22. 12:39
 8/11 anonim ***** válasza:
Hádebakker ha az akksival van a baj? Ugye? Arra nem gondoltál, hogy veszel bele egyet? Megjavulni nem fog a régi, mindenképp kell bele. Tudom nem olcsó, hádeeeeee....
2017. nov. 22. 12:51
 9/11 anonim ***** válasza:

Engem az érdekelne, hogy pontosan milyen hibakódot dobott az akksira, ill. mivel olvastad ki a hibakódot?

Ha egyszerű odb-s kütyüvel, akkor még simán lehet, hogy más is van a háttérben.

A korrekt diagnózishoz VAS teszterre vagy VCDS-re vagy VCP-re vagy hasonló komolyabb eszközre van szükség.

2017. nov. 22. 13:22
 10/11 anonim ***** válasza:

Illetve, ami még lemaradt: cseréld le a rossz akkut egy megfelelő újra! A temérdek elektronika és a nagy motorhoz szükséges nagy indítóáram egy öreg akksit simán leránt annyira, hogy tekerni teker az indítómotor, de nem röccen be a belsőégésű motor.

A bikázást pedig egy ilyen autónál el kell felejteni. Elvileg bírnia kellene azt is, ha egy kamion 24V-os rendszeréről indítják, a gyakorlatban viszont nem érdemes kínozni, még hagyományos bikázással sem.

2017. nov. 22. 13:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!