Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mitől nem fűt az autóm?

Mitől nem fűt az autóm?

Figyelt kérdés
Az ősz végén volt egy kis gond a víz fogyásával, kb 100km ként rákellett tölteni 1 litert , (Desztillált vízzel töltöttem ) mindenhol kerestem a lehetséges hiba forrást, de nem tudtam rájönni hol a gond, vettem a benzinkútrol egy ilyen hűtő rendszer adakékot és utánna nagyon csekély lett a víz fogyás... na de most ugye közelegnek a fagyok és újra töltöttem a hűtő rendszert, -35ös rózsaszin fagyállóval, leengedtem a régit, beindítottam az autót, fűtést maxra tekertem, szint-ig töltve üzem hőfokra melegedett, aztás sapka visza , autó leállít, és azóta nem fűt, és elkezdett megint a víz fogyni, nagyon ritkán nyom egy kis meleget max 1 percig aztá csak a hideget, a vizet kb 2 naponta néznem kell mert valamikor 50 km-en után kell tölteni 1 litert, vakamikor 200km -en 1 litert mi lehet a baj? Nem jol csináltam valamit ? Autó: VW Polo III

2017. nov. 21. 19:10
 1/9 anonim ***** válasza:
ez nagyon hengerfejednek tűnik
2017. nov. 21. 20:36
 2/9 anonim ***** válasza:
Nincs mögötted állandó fehér füst anélkül hogy minden alkalommal pápát választottál volna?
2017. nov. 21. 20:48
 3/9 anonim ***** válasza:
Lehet eltömődött a fűtőradiátor, próbáld kiöblíteni vagy vidd szerelőhöz. A vízfogyást más okozza.
2017. nov. 22. 10:07
 4/9 anonim ***** válasza:
29%
Nehogy eláruld, milyen autóról beszélünk! Még a végén eltaláljuk, hogy mi lehet a baj...
2017. nov. 22. 10:58
 5/9 anonim ***** válasza:
3-as póló ahogy le is írta ;)
2017. nov. 22. 18:52
 6/9 anonim ***** válasza:

Hengerfej gyanus , vagy a blokk gàtszakadàsos ami nagyobb cumi.

Olajt nézd meg , ha furta vilàgos trutyi uszik rajta amikor be melegedett a motor akkor a vizet keveri az olajjal azaz hengerfejes , ha olaj is meg a viz is fogy és a viz is olajos akkor ott már gátdzakadàs van ami egyenlő a blokk cserével .

2017. nov. 23. 06:45
 7/9 anonim ***** válasza:

Igazad van, 5-ös, figyelmetlen voltam. Bocsi.

Kérdező, első körben a fűtőradiátortól jövő légcsatornát nézném meg.

2017. nov. 23. 11:41
 8/9 A kérdező kommentje:
Az olajsapkát levéve sem hidegen sem melegen, nem habos vagy trutyis, és az olaj sem fogyik, és a hűtőfolyadéksem habos vagy valami, tovább keresem a hibát köszönöm a válaszokat, ha nem sikerül megoldanom jövőhéten viszem szerelőhöz
2017. nov. 23. 18:28
 9/9 A kérdező kommentje:
Egy barátom mondta hogy esetleg levegős a rendszer légteleníteni kéne , a víz fogyását meg talán egy vagy több mikro repedés okozhatja amit nagyon nehéz észre venni, egyébként nem találom hol lehetne légteleniteni a radiátoron, és hogyan?, esetleg valami tipp?
2017. nov. 23. 18:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!