Ha esetleg megállítana lenne belőle bármi? Igazából, ebbe így sosem gondoltam bele, mostanáig.
M6 BMW,2015-ös modell. Orosz eredetű, orosz papírok.
Itt élek Magyarországon már lassan két éve. Kettős állampolgár vagyok, a bejelentett lakcímem itt van Budapesten, viszont van az autó Moszkvai székhelyű cégemre van íratva.
Az autón ugyebár orosz rendszám van,77-es kóddal. Eddig soha sem állítottak meg, mióta itt élek.
1. nem mernek megállítani:)
2. ha itt van az állandó lakcímed, elvileg magyar rendszám kéne, de szerintem nem sürgős: ha megállít a rendőr, odaadod az orosz papírjaidat és kész. Legrosszabb esetben elmeséli oroszul, hogy ez így nem jó és cseréld le a rendszámot.(ennek a valószínűsége minimális.)
Rendben, köszönöm.
Hogy érted, hogy nem mernek megállítani?
viccesen. Tudod, itthon a BMW orosz rendszámmal egyenlő az orosz maffiózókkal, de ez természetesen csak vicc, bár anno volt alapja.
Szóval viccesen írtam, hogy nem mernek megállítani. Másik, hogy a magyar rendőr angolul, németül esetleg beszél pár szót, de oroszul tuti nem. Így nem akar problémát magának, max elkéri a forgalmit meg a jogsit, útlevelet. Érteni nem érti, visszaadja, elenged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!