Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Meglehet tenni egy Teslával...

Meglehet tenni egy Teslával hogy az autópilóta elvigyen A-ból B-be?

Figyelt kérdés
Nyilván Model S vagy Model X-el.

2017. nov. 19. 20:10
 1/9 anonim ***** válasza:
Itthon biztos nem. Tele van olyan úttal az ország ahol nincs semmi felfestés.
2017. nov. 19. 20:22
 2/9 A kérdező kommentje:
Értem de ha most nem ezeket a körülményeket nézzük hanem máshol ahol biztos van ott igen?
2017. nov. 19. 20:26
 3/9 anonim ***** válasza:
Igazából nem elég megbízható a rendszer még. Autópályán elboldogul, de máshol azért be kell avatkozni.
2017. nov. 19. 20:28
 4/9 A kérdező kommentje:
Köszi! De például egy M7-esen ha valaki elfárad akkor ott működik? Lehajt magától vagy azért résen kell lenni?
2017. nov. 19. 20:29
 5/9 anonim ***** válasza:

Szerintem ott elmegy egyenesen a lehajtást már kétlem.

Sokszor rá kell fogni a kormányra hogy élsz-e még vagy esetleg egy kicsit átveszed majd megint önvezetésre kapcsolsz, különben vagy az autó lassít le magától vagy a szalagkorlát.

Viszont az új Insignia addig megy amíg van benne üzemanyag, ott nem kell fogdosni a kormányt.

2017. nov. 19. 20:39
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Hülyeség ez .

Akkor már olyan autó kell aminek bemondja az ember az utca házszámot és oda visz minden beavatkozás nélkül.

Én szoktam ilyen autóval furikázni néha, sokkal kényelmesebb , biztonságosabb mint a Tesla.

Nem kell menet közeben semmit csinálni, teljesen oda kell bizni magamat. Ezt úgy hivják.

TAXI.

2017. nov. 20. 10:26
 7/9 A kérdező kommentje:
Ez a legjobb! :D
2017. nov. 20. 21:24
 8/9 anonim ***** válasza:

[link]

Tudja, de még nem megbízható. Nagyon veszélyes benyomni az autó pilótát és nem figyelni rá, erre fel is hívja a Tesla a figyelmet.

De a videóban is látszik , hogy nem tökéletes illetve tökéletes utakon megy. Maga a rendszer ugye fejleszti önmagát , szóval ha veszel egy teslát, akkor pl egy idő után el tudna vinni a munkába stb ahogy tanul. Nálunk pont ez is a baj, kevés Tesla van, szóval keveset tudnak tanulni a hazai utakon. Valszeg azon az úton ami a videoban van már sokszor végig mentek Teslával. Ha jól emlékszem 2020 ra ígérte Musk , hogy teljesen megbízható lesz a rendszer, majd meglátjuk mi lesz ebből.

2017. nov. 21. 09:12
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2017. nov. 22. 19:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!