Meglehet tenni egy Teslával hogy az autópilóta elvigyen A-ból B-be?
Szerintem ott elmegy egyenesen a lehajtást már kétlem.
Sokszor rá kell fogni a kormányra hogy élsz-e még vagy esetleg egy kicsit átveszed majd megint önvezetésre kapcsolsz, különben vagy az autó lassít le magától vagy a szalagkorlát.
Viszont az új Insignia addig megy amíg van benne üzemanyag, ott nem kell fogdosni a kormányt.
Hülyeség ez .
Akkor már olyan autó kell aminek bemondja az ember az utca házszámot és oda visz minden beavatkozás nélkül.
Én szoktam ilyen autóval furikázni néha, sokkal kényelmesebb , biztonságosabb mint a Tesla.
Nem kell menet közeben semmit csinálni, teljesen oda kell bizni magamat. Ezt úgy hivják.
TAXI.
Tudja, de még nem megbízható. Nagyon veszélyes benyomni az autó pilótát és nem figyelni rá, erre fel is hívja a Tesla a figyelmet.
De a videóban is látszik , hogy nem tökéletes illetve tökéletes utakon megy. Maga a rendszer ugye fejleszti önmagát , szóval ha veszel egy teslát, akkor pl egy idő után el tudna vinni a munkába stb ahogy tanul. Nálunk pont ez is a baj, kevés Tesla van, szóval keveset tudnak tanulni a hazai utakon. Valszeg azon az úton ami a videoban van már sokszor végig mentek Teslával. Ha jól emlékszem 2020 ra ígérte Musk , hogy teljesen megbízható lesz a rendszer, majd meglátjuk mi lesz ebből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!