Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Autó eladás? (bővebben lent)

Autó eladás? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
Hónapok óta hirdetem az autóm, végre úgy tűnt, hogy van egy komoly érdeklődő. Küldött előleget is, mert hogy neki mindenképp kell az autó, viszont folyamatosan lemondja az időpontokat, először múlt vasárnapot beszéltük meg, azt lemondta, mert sok a munkája. Utána azt mondta, hogy szerinte szerda lesz, de akkor sem jött, sőt, már fel sem hívott hogy ne várjam. Azóta sem keresett, most próbáltam felhívni és kinyomta a telefont. Ilyenkor mi a teendő? Szükségem lenne a pénzre is, de addig nem nyúlhatok az előleghez míg meg sem nézte az autót, gondolom ha nem kell neki mégsem, akkor követelni fogja vissza a pénzt. Viszont én meg nagyon unom már, hogy tartogatom neki az autót és nem jön érte, lehet hogy más meg már megvette volna.
2017. nov. 19. 10:57
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem sikerül elérned akkor küldj neki sms-t hogy visszautalod a pénzt.

Én biztos nem szórakoznék egy ilyennel, ha kell neki vigye, ha nem akkor ne vesztegessük egymás idejét.

2017. nov. 19. 11:44
 2/2 anonim ***** válasza:
Én is ezt tenném. Ha mondjuk egy héten belül nem jelenik meg, visszautalnám neki a pénzt és hagyjuk egymást a pinkába.
2017. nov. 19. 17:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!