Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Renault Mégane 1 hűtővízcsere?

Renault Mégane 1 hűtővízcsere?

Figyelt kérdés

Hol van rajta a hűtővìzleeresztő csap,vagy lehetőség?

2002-es Renault Mégane 1.

1.4 Alizee.

Keresem egy ideje,de nem találom.A neten meg semmi!Mégy egy youtube videót sem találtam róla semmilyen nyelven.

2017. nov. 18. 11:07
 1/10 anonim ***** válasza:

Van pár típus, aminél nincs csap, olyankor keresd meg a legalsó pontot, ahol szétköthető a vízcső, és kifolyik onnan majdnem a teljes mennyiség.

Ha nem folyna ki mind, akkor szedd ki a termosztátot is hozzá.

2017. nov. 18. 12:21
 2/10 anonim ***** válasza:
A hűtő alján lenni kéne egy csavarnak, vagy csavaros csőcsonknak ahol le lehet engedni a nagyja vizet. De ha nincs akkor meg a hűtőből kijövő csövet kell levenni.
2017. nov. 18. 12:21
 3/10 anonim ***** válasza:
Van rajta csavar, csak nrm a legalsó pontján. Vedd le az alsó csövet, én is úgy csináltam.
2017. nov. 18. 13:11
 4/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen.Holnap meg is csinálom.
2017. nov. 18. 17:57
 5/10 A kérdező kommentje:

Tényleg köszönöm a válaszokat,de ehez sehogyse lehet hozzá férni.Semmijéhez.

Csapot nem tettek rá,a csöveken meg nincs egy levehető bilincs sem.Ilyen kampóval összakasztott bilincs van rajta.Azt csoda,hogy a gyárban hogy nem okozott gondot nekik összszerelni ezt a Rubik rendszert.

Tényleg legalább egy videó lenne fenn róla a youtube-on.

2017. nov. 20. 14:55
 6/10 A kérdező kommentje:
Azért vezetni jó.😊
2017. nov. 20. 14:56
 7/10 A kérdező kommentje:

Találtam egy orosz videót.

Ügyesen megcsinálta az illető.

A hűtő mellett húzta szét a csövet,de ki kellett hozzá vennie az akkumulátort.

2017. nov. 20. 15:38
 8/10 anonim ***** válasza:
Szét lehet bontani a gyári bilicseket is, de ahhoz kell valami fogó. Előbb viszont szerezz be egy méretben paaszoló csavaros (AWAB) bilincset, mert a gyári az csak egyszer rakható fel.
2017. nov. 20. 16:44
 9/10 A kérdező kommentje:
Igen úgy van.A videóban is egy ilyen klasszikus csavaros bilincset raktak fel rá az eredeti helyett.Olyat fogok én is venni.Köszönöm!
2017. nov. 20. 17:09
 10/10 anonim ***** válasza:
Gyárilag egy sima rugós bilincs van rajta. Árulnak hozzá fogót, de vízpumpa fogóval is simán össze lehet nyomni. Simán hozzáférhető helyen van. Az autóipar csinált ennél bonyolultabbat is...
2017. nov. 20. 18:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!