Milyen magasnak kell lennem, hogy Aprilia rx 50-et, vagy Aprilia sx 50-et tudjak vezetni?
Ezzel a magassággal sajnos a cross/enduro/supermoto kategória nagyrészt ki van lőve. Valamelyest korrigálni lehet megfelelő motoros csizmával (pl. a Daytona Lady 6 cm-es talpbetéttel rendelkezik), továbbá sok motor ülésmagassága csökkenthető, de még így is azt mondom, hogy nem sok esélyed van ebben a kategóriában. Megértem a szívfájdalmadat, nekem korlátlan A-s jogosítványom van 160 cm-es testmagassághoz, és szintén kompromisszumokat kellett kötnöm (a chopperek nem tetszenek, az enduro pedig fizikailag nem megy, hiába imádnám, szóval marad a jó erős naked bike kategória).
Milyen jogosítványt csinálsz? Ha A1-est, akkor pl. a Honda MSX125 vagy CB125F tökéletes választás lenne (ezek is naked bike stílusú gépek, viszonylag alacsony ülésmagassággal).
Rendben. Köszönöm a segítséget. 😇
Szerintem akkor maradok a Simsonnál, mert arról a lábam is leér, és váltós is. 😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!