Vennétek ismeretlen nevü olcsó kínai téli gumit?
Figyelt kérdés
Gondolom vmi szabvanynak azert meg kell felelniuk,tehát elvileg nem lehetnek annyira hasznalhatatlanok...
10ezer alatt rengeteg van eladó..
2017. nov. 15. 19:58
11/17 anonim válasza:
Semmiképp. Mikor egy Barum is kapható már 12-ért, nincs az az isten aki rábeszéljen annál szarabbra.
12/17 anonim válasza:
Nem vennék soha. Inkább egy Barum vagy Kormoran egy ezressel drágábban.
13/17 anonim válasza:
Én vettem anno a kis Marutimra.
És meglepően jól fogott a hóban.
Autópályán mindenki araszolt a letakarított külső sávban, mi meg tudtunk haladni a havas belsőben nagy hóesésben. Persze nem száguldoztunk, de jobban haladtunk, mint az araszolók.
14/17 anonim válasza:
Mondjuk a Kormoran és társai is elég gagyik. Gumit úgy vegyél, hogy nézegeted pl. a Totalcar gumitesztjeit. És télre télit, nyárra nyárit.
15/17 anonim válasza:
Nem vennék.
Én is inkább fizetek abroncsonként egy-két ezressel többet (ami ugye szumma 4-8000 Ft) és akkor már egy elfogadható középkategóriás gumim van. Ennyit meg kell érjen a biztonság!
Egyébént pedig, ha sikerül kifogni egy akciót, akkor egy-egy prémium gumit is meg lehet venni középkategóriás árban.
17/17 anonim válasza:
Akkor vennék ha maximum 6000 Ft-ba kerülne. Egy ezressel többért már használható gumik vannak. Tizesért vettem kormorant. Nem a legnagyobb márka, de elmegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!