Mit szólna az oktató, ha 5 ösből véletlenül (! ) 1-es fokozatra váltanék?
Figyelt kérdés
2010. máj. 31. 17:20
11/15 anonim válasza:
Hát biztos megdicsérne...:D Egy béna fiú a rutinpályán dinamikus gyorsításnál ( vagy nem tudom hogy hívják azt...) az ő elmondása szerint " elfelejtette benyomni a kuplungot" 1-esből 2-esbe váltáskor :D Egy párezer Km-es opel corsán :D Én úgy tudom, hogy az oktatóval többször nem találkozott :D
Egyébként velem is emgtörtént, hogy kölcsön golfban utaztunk ( enmn én vezettem) és nem tudtuk, hogy a 4sebességes golfban 5sebességes váltógomb van :) Úgyhogy 150-160körül kapott egy 3-at a golf :D hát nem örült neki... Mi meg néztünk, hogy ejj de jól megy 4-ben 160 :D akkor 5-ben?:D
12/15 anonim válasza:
nálam leendő após ticojába 5-ös váltó van (oktatáson tudtam váltani, de a ticoba 70nél bedobtam az 5-öt aztán egy finom visszakapcsolást szerettem volna 4-be a kátyús út miatt illetve lassítani és nem 4-be hanem kettesbe sikerült beraknom :D felvisított a motor :D azóta már megy 5-el is a váltás :D
13/15 anonim válasza:
Ha sikerülne a visszaváltás,biztosan elvenné a szüzességed!
14/15 anonim válasza:
Én autópálya lassítósávjában tettem be 5-ösből 2-esbe, hát nem örült neki az oktató. Még aznap újra megismételtem eme nemes tettemet :D Utána szerencsére ez soha többet nem fordult elő, pedig már megvan néhány éve jogsim.
15/15 anonim válasza:
Ha nem lenne bekötve,biztos kirepülne a kocsiből,és nyakát szegné... akkor nem mondana semmit..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!