Mi a véleményetek egy 50cm3 supermoto-ról? (és akkor már a márkájáról (Cpi sm 50)? ) és vele mehetnék főúton/közúton? JOGSI MEGVAN RÁ
Figyelt kérdés
Sokat járkáltam eddig robogóval meg egyszer kétszer kipróbáltam a váltós motorokat és valahogy jobban bejönnek... Viszont nekem iskolába járásra IS kéne meg spanokkal elmenni egy kicsit hajtani a gépsárkányt😃 Néztem róla videót hogy mit tud és igazából beleszerettem... elvileg 90..... a vége...
A leszólós kommentelők hagyjanak köszönöm !
2017. nov. 12. 02:38
1/1 anonim válasza:
Véleményt kérsz és ne írjunk rosszat?
Nagyon király kis moto.. Jah mégsem.
Kezdetnek; dombon lefele megy 90-et, 4 litert simán megeszi, váltójuk általában rossz, ezért ฿4lf@$2$@'6 azt venni. Ha van rá 250.000-od vagy több akkor Derbi Senda valamilyen, lehetőleg d50b blokkos.
Üdv, egy szemétláda, aki igazat mond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!