Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ma leelölegeztem egy 1.4 opel...

Ma leelölegeztem egy 1.4 opel astra h, viz fröcskölt akipufogóbol meg egy kis olaj is lehet valami baja?

Figyelt kérdés
Német papiros,169ezer km,2005ös,kombi,1200000ft. az alapjárata kicsit alacsony volt, hideg motoron nem kéne meni az autómataszivatónak?

2017. nov. 11. 20:09
 1/6 anonim ***** válasza:
hengerfejesség?
2017. nov. 11. 20:23
 2/6 anonim ***** válasza:
Ha hideg volt a motor, akkor a víz lehetett kondenzvíz is, bár az az olajra nem ad magyarázatot. Nézd meg a hűtőfolyadék kiegyenlítő tartályát, ha zavaros a hűtővíz, akkor az nem jelent túl jót. Ha mész vele, akkor nem jön a kipufogóból fehér füstfelhő? Amúgy mit jelent, hogy kicsit alacsony volt? Mekkora volt a fordulatszám?
2017. nov. 11. 20:45
 3/6 A kérdező kommentje:
nem néztem a fordulatot de alacsony bizonytalan vot ,kipróbáltam elég jól ment nem füstölt.holnap kel kifezetnem de bizonytalan vagyok
2017. nov. 11. 20:53
 4/6 Vortrex ***** válasza:
Néha könnyen rá lehet jönni, kicsit lepadlózod és hirtelen felengeded a pedált, ha ilyenkor folt marad az úton, akkor hengerfejes.
2017. nov. 11. 21:40
 5/6 anonim ***** válasza:
2005-ös Astra G kombiért 1.200.000 Ft és ráadásul baj van vele? Bravó, gratulálni tudok..... Ennyiért Astra H kombit is kaptál volna hibátlant és ráadásul MAGYAR papírokkal!
2017. nov. 13. 09:30
 6/6 anonim válasza:
Opel Astra H-rol van szo...
2017. nov. 13. 14:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!