Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mitsubishi Colt vagy Vw Polo?

Mitsubishi Colt vagy Vw Polo?

Figyelt kérdés

Autócsere előtt állok, és két típusra szűkítettem a kört. 1-1,2 milliót szánok kocsira. 10 év körülieket nézek, jellemzően 150 ezer km környékén van ezekben a kocsikban.

A Polo-t 1.4-es, 75 lovas benzinmotorral nézegetem (az 1.2-es 3 hengerestől tartok). Állítólag kiforrott, jól bevált motorok. Szerintetek tényleg így van?

A Colt-ot 1.3-as 95Le-s motorokkal keresem, itt is hanyagolom az 1.1-es 3 hengerest.

Ti melyiket választanátok a két típus közül, és miért? Melyik a jobb választás hosszú távra? (ez alatt azt értem, hogy 8-10 évig jó lenne használni, tehát időtállóbb legyen).

2017. nov. 11. 20:00
 1/3 anonim ***** válasza:
Mitsubishi Colt azért mert a japán jobb mint a német
2017. nov. 11. 20:25
 2/3 anonim ***** válasza:
Pont egy ilyen motorral szerelt 11 eves 162000 km-t megtett Polo a munkabajaros es rohangalos autom. Szerintem okes kis auto, ha nagyreszt varosban vagy csak ritkabban hasznalnad nagyobb utakra, akkor en siman ajanlanam. Kategoriaja egyik legkenyelmesebb autoja, a motor sem tunik amugy problemasnak, viszont tovabbi 10 evre en nem tudnam elkepzelni (mondjuk ez nem feltetlen jelenti azt, hogy az auto nem birna). Colttal sajnos semmi tapasztalatom, en azt biztos nem valasztanam, mert szamomra semmi auto formaja nincs.
2017. nov. 11. 22:46
 3/3 anonim ***** válasza:

A Colt az 1.3-as motorral az egyik legmegbízhatóbb autó a kategóriájában. Viszont a Polo sem rossz, ezek közül mindkettő teljes mértékben vállalható.

A két típus közül bátran megveheted bármelyiket, amelyik jobban tetszik, vagy amelyikből jobb állapotút találsz.

2017. nov. 12. 07:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!